Copy

Nieuwsbrief van 
ProefLOKAAL Bommelerwaard

  • Geef je Feedback!
  • Terugblik, gelukkig hebben we de foto's nog 🤩
  • Heb je talent, laat het ons weten!
Hallo <<Voornaam>>!

Whoop Whoop, het Festival zit er op! 
Wat een heerlijke gerechtjes, mooie gesprekken en leuke gasten hebben we op 13 en 14 september voorbij zien komen. Als organisatie hebben we enorm genoten. Van Junior tot het Cultuur Festvial, het was overweldigend.

We hebben de laatste opruimwerkzaamheden achter ons en even tijd om de foto's te bekijken.. wat een pret 😄. We delen de beelden graag met jullie, heb je zelf ook nog leuke foto's? Deel ze dan met ons via Facebook of Instagram of mail ze ons! 

Binnenkort zullen we het Festival evalueren met producenten en samenstellers en we zijn heel benieuwd naar jullie mening. WIllen jullie alsjeblieft even onze (korte) enquete invullen? Met jullie informatie kunnen we onze evenementen iedere keer verbeteren!
 
Zoals altijd, als je vragen hebt of ideeën en opmerkingen, mail ons!
We houden jullie op de hoogte!

Vriendelijke groeten,


ProefLOKAAL Bommelerwaard
Geef je Feedback!
Wij kijken met veel plezier terug op het ProefLOKAAL Festival en hebben al met een aantal mensen gesproken over wat er goed ging en beter kan. Jullie input vinden we belangrijk dus als je wilt, vul dan even de online enquete in (het zijn maar 5 vragen). Klik op de afbeelding hieronder en je wordt doorgestuurd. Alvast bedankt!
Terugblik ProefLOKAAL Festival 2019!
Fotograaf Wesley de Wit maakte voor ProefLOKAAL een set leuke foto's. Hieronder een aantal van de meest opvallende. Klik op de afbeeldingen op de rest van de foto's op Facebook te bekijken en, als je er toch bent, like 👍🏻 dan gelijk even de pagina! 

Bedankt, betrokkenen en partners van ProefLOKAAL!
De organisatie van ProefLOKAAL kijkt vooruit! De komende maanden plannen we de evenementen voor 2020 en zullen we verbeterpunten die we hebben gekregen meenemen. Heb je een talent waarvan je denkt dat we het goed kunnen gebruiken en vind je het leuk om mee te denken? Dan willen we jou graag leren kennen want we kunnen altijd hulp gebruiken. Stuur ons een email via post@proeflokaalbommelerwaard.nl met een korte toelichting en je gegevens en dan nemen we binnen kort contact met je op.

Bedankt, betrokkenen en partners van ProefLOKAAL!
Vele vrijwilligers, producenten, samenstellers en andere betrokken bedrijven hebben het ProefLOKAAL Festival mede mogelijk gemaakt. Zonder jullie support waren we nooit zo ver gekomen. 

Nogmaals bedankt!
Copyright © 2019 Proeflokaal Bommelerwaard, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de wijze waarop u e-mail van ons ontvangt aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren updaten of uw abonnement opzeggen.

Email Marketing Powered by Mailchimp