Copy

Nieuwsbrief van 
ProefLOKAAL Bommelerwaard

Deze keer:
 • Kaartverkoop ProefLOKAAL Festival gestart!
 • Terugblik Voorjaarslunch Gamerschestraat.
 • ProefLOKAAL Festival informatie,
 • Word lid van de Club van 25!
Hallo <<Voornaam>>!

Wat hebben we genoten op vaderdag 17 juni, tijdens de Voorjaarslunch in de Gamerschestraat. Het was geweldig dat jullie er allemaal waren, bedankt!
Hieronder vind je een aantal leuke foto's en de link naar een heel leuke video die we hebben gemaakt. Kon je er niet bij zijn?
Gelukkig is er in september opnieuw de kans om alles wat groeit en bloeit om de Bommelerwaard op gastronomische wijze gepresenteerd te krijgen door topchefs, op een toplocatie; de Sint-Maartenskerk! 
 
Want, terwijl de zomervakantie voor velen nog moet beginnen, zijn we bij ProefLOKAAL al weer flink aan de slag met de voorbereidingen van het ProefLOKAAL Festival. We hebben het vertrouwde concept van het vrijdagavond Amusediner aangevuld met een 5-gangen Verrassingsdiner op zaterdag avond. Kijk hieronder naar het programma van het Festival en kies wanneer je zelf het liefst wilt komen, vrijdagavond voor het 10-gangen Amusediner of zaterdag voor het 5-gangen Verrassingsdiner.
Wat je ook kiest, we zien uit naar je komst! Maak het jezelf gemakkelijk en bestel nog voor je eventueel met vakantie gaat je kaarten via de webshop!

Allen een heel fijne zomer, we houden jullie op de hoogte van alle mooie ontwikkelingen en zien julie graag zaterdag de 16e of zondag de 17e september!

Vriendelijke groeten,

Proeflokaal Bommelerwaard

ProefLOKAAL Voorjaarslunch terugblik!

Meer dan 100 gasten ontmoeten elkaar aan prachtig gedekte tafels voor een op en top gastronomische beleving! Het was nog even spannend of het droog zou blijven. De weergoden waren ons gunstig gezind. Iedereen heeft genoten van prachtige gerechtjes die de chefs van La Folie, Het Bommels Bakhuys, La Provence hebben samengesteld. Deze werden gecompleteerd met een aperitief en wijnen van Luuc van Boort of een lekker ambachtelijk gebrouwen bier van Bommelaarbier. De middag werd, na een heerlijk dessert met ijs van IJssalon Tiesimo, afgesloten met een kopje koffie of thee van Da Silva. 
Hierbij namens ProefLOKAAL Bommelerwaard een kort dankwoord aan alle vrijwilligers, de producenten van al het lekkers uit de Bommelerwaard, de samenstellers chefs en brigades en een speciaal dank je wel voor Carien van Boxtel die de tafels zo mooi versierde met prachtige wilde bloemen.
Bekijk de video via deze link!

ProefLOKAAL Festival!

De data van het ProefLOKAAL Festival zijn bekend, noteer alvast:

 • Vrijdag 14 september in de ochtend; Junior ProefLOKAAL Festival.
  De schoolgaande jeugd leert over lekker en lokaal geproduceerd voedsel en een culinair gezonde leefstijl en proeven en doen!
   
 • Vrijdagavond is het 10-gangen ProefLOKAAL Festival Amuse diner🥂
  Lokaal zakelijk verbinden met relaties en medewerkers; gerechtjes van topchefs en prachtige wijnen!
  Binnenkort benaderen we het bedrijfsleven uit de Bommelerwaard en aanliggende omgeving over onze groepsarrangementen.
  Uiteraard kun je ook nu direct al kaarten bestellen via onze site.
   
 • Zaterdagmiddag 15 september; Boerenmarkt 🍏🍎🍓🥕
  De producenten, boeren, telers en kwekers nemen hun smaakvolle producten mee om direct aan u te kunnen verkopen en om te vertellen over hun vak en het maken van smaak. 
 • Zaterdagavond biedt het ProefLOKAAL Festival een 5-gangen verrassingsdiner.
  Speciaal voor iedereen die op vrijdagavond moet werken, hebben we nu ook op zaterdag een heerlijk diner voorbereid. Dus; kom zakelijk met je team of met vrienden en familie. Deze avond kent een feestelijke en gezellige sfeer waarin ontmoeten en genieten centraal staan. 
In de komende nieuwsbrieven vertellen we je natuurlijk meer over de deelnemers en producenten!

Kaarten zijn vanaf nu te koop via deze link!

Club van 25!

ProefLOKAAL Bommelerwaard is een stichting zonder winstoogmerk en om onze activiteiten te continueren en uit te breiden bekijken we samen met het Regionaal Investeringsfonds Rivierenland hoe de activiteiten van ProefLOKAAL verduurzaamd kunnen worden. 
Een van de manieren om deze verduurzaming vorm te geven is de Club van 25! De bijdrage van de club maken het mogelijk dat ProefLOKAAL een wendbare en ondernemende partner wordt voor het bedrijfsleven, het publiek en de partners.

Wat zijn de kosten?
De Club van 25 bestaat uit personen die de activiteiten van Stichting ProefLOKAAL Bommelerwaard een warm hart toe dragen. Deze “leden” betalen jaarlijks vanaf 2018 een bijdrage van 25 euro. 

Wanneer je meer wilt weten over het lidmaatschap van de Club van 25, dan kan je via deze link de uitgebreide beschrijving downloaden.

Wil je gelijk meedoen en bijdragen, dan kan je je via deze link gelijk aanmelden.

Stuur de nieuwsbrief door aan een vriend!

We horen nog regelmatig dat mensen niet op tijd van onze leuke evenementen hadden gehoord terwijl ze toch graag deel hadden willen nemen. Dus help het ProefLOKAAL en stuur de nieuwsbrief door naar een vriend zodat ze geïnformeerd zijn en zich zelf ook aan kunnen melden voor de nieuwsbrief. 

Is deze nieuwsbrief aan je doorgestuurd? Wat fijn dat je er bent, we bedanken hierbij je vriend of vriendin! Op de hoogte blijven van alle mooie ProefLOKAAL initiatieven? Schrijf je dan gemakkelijk in via deze link  en maak kans op een gratis toegangskaart voor het ProefLOKAAL Festival!

Copyright © 2018 Proeflokaal Bommelerwaard, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de wijze waarop u e-mail van ons ontvangt aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren updaten of uw abonnement opzeggen.

Email Marketing Powered by Mailchimp