Copy

Nieuwsbrief van 
ProefLOKAAL Bommelerwaard

  • Geef je Feedback!
  • Terugblik, gelukkig hebben we de foto's nog 🤩
  • ProefLOKAAL in 2019
Hallo <<Voornaam>>!

Zo, het zit er op.. Nou ja, al even natuurlijk maar de de administratie en de laatste opruimwerkzaamheden van het ProefLOKAAL Festival liggen nu echt achter ons. Nu spreekwoordelijk en letterlijk het stof een beetje gedaald is, hebben de mensen van de organisatie ook even de gelegenheid om terug te kijken. Wat is er leuker dan de foto's dan even na te lopen.

We delen deze graag met jullie! Zie de beelden hieronder; iedere afbeelding linkt naar de foto albums op facebook.

Het wordt ook tijd om een aantal andere bestuurszaken verder op te pakken.. Hoe zien we 2019, met welke bezetting gaan we aan een nieuw jaar beginnen?
Zin om met ons mee te doen? Misschien heb je wel een talent dat we goed kunnen gebruiken, vertel ons meer in een e-mail. 

Eind november zullen we het Festival evalueren met producenten en samenstellers, jullie mening telt dus vul alsjeblieft even de (korte) enquete in!
Met jullie informatie kunnen we onze evenementen iedere keer verbeteren!
 
We houden jullie op de hoogte, tot snel!

Vriendelijke groeten,

Proeflokaal Bommelerwaard

Geef je Feedback!

Wij kijken met veel plezier terug op het ProefLOKAAL Festival en hebben al met een aantal mensen gesproken over wat er goed ging en beter kan. Jullie input vinden we belangrijk dus als je wilt, vul dan even de online enquete in (het zijn maar 5 vragen). Klik op de afbeelding hieronder en je wordt doorgestuurd. Alvast bedankt!

Terugblik ProefLOKAAL Festival 2018!

Fotografe Lya Catel maakte voor ProefLOKAAL een set leuke foto's. Hieronder een aantal van de meest opvallende. Klik op de afbeeldingen op de rest van de foto's op Facebook te bekijken en, als je er toch bent, like 👍🏻 dan gelijk even de pagina! 

ProefLOKAAL in 2019!

De organisatie van ProefLOKAAL kijkt vooruit! De komende maanden plannen we de evenementen voor 2019 in en zullen we verbeterpunten die we hebben aangereikt gekregen meenemen. Heb je een talent waarvan je denkt dat we het goed kunnen gebruiken en wil je je mee inzetten voor eerlijke, heerlijke en lokale producten die in een gezellige sfeer samenkomen? Dan willen we jou leren kennen want we kunnen altijd hulp gebruiken. Stuur ons een email via post@proeflokaalbommelerwaard.nl met een korte toelichting en je gegevens en dan nemen we binnen kort contact met je op.

Bedankt, betrokkenen en partners van ProefLOKAAL!

Vele vrijwilligers, producenten, samenstellers en andere betrokken bedrijven hebben het ProefLOKAAL Festival mede mogelijk gemaakt. Zonder de extra bijdrage van onderstaande organisaties, waren we nooit zo ver gekomen. Nogmaals bedankt!

Copyright © 2018 Proeflokaal Bommelerwaard, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de wijze waarop u e-mail van ons ontvangt aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren updaten of uw abonnement opzeggen.

Email Marketing Powered by Mailchimp