Copy

Nieuwsbrief van 
ProefLOKAAL Bommelerwaard

Deze keer:
 • Alle details van het ProefLOKAAL Festival!
Hallo <<Voornaam>>!

Wow, wat hebben we genoten! De zomer staat al weken in het teken van 🏖🏖🏖🏖. Slippers, cocktail, zonnebril😎 en zonnebrand en een paar vreemde opblaasbeesten in het zwembad 🐬🦄. Iedereen in de Bommelerwaard weet; na de Bommelweek begint het normale leven weer. Back to school, back to work! 

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot het volgende evenement, want de Bommelerwaard heeft zo veel te bieden. Voor de liefhebbers van kunst en cultuur zijn er eind augustus en begin september de Open Ateliers georganiseerd door Kunst, Kiezel, Klei en het derde weekend van september staat natuurlijk in het teken van gastronomie 🍽🥂met het Proeflokaal Festival in de Sint-Maartenskerk! 

We hebben het vertrouwde concept van het vrijdagavond Amusediner aangevuld met een 5-gangen Verrassingsdiner op zaterdag avond. Kijk hieronder naar het programma van het Festival en kies wanneer je zelf het liefst wilt komen. Wat je ook kiest, we zien uit naar je komst!
Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je kaarten via de webshop of kom langs bij een van de voorverkoopadressen die we hieronder hebben weergegeven!

Via deze nieuwsbrief (stuur 'm ook door aan een vriend!) houden jullie uiteraard op de hoogte van alle mooie ontwikkelingen en zien we jullie graag vrijdag de 14e of zaterdag de 15e september!


Vriendelijke groeten,

Proeflokaal Bommelerwaard

ProefLOKAAL Festival!

De data van het ProefLOKAAL Festival zijn bekend, noteer alvast:

 • Vrijdag 14 september in de ochtend; Junior ProefLOKAAL Festival.
  De schoolgaande jeugd leert over lekker en lokaal geproduceerd voedsel en een culinair gezonde leefstijl en proeven en doen!
   
 • Vrijdagavond is het 10-gangen ProefLOKAAL Festival Amuse diner🥂
  Lokaal zakelijk verbinden met relaties en medewerkers; gerechtjes van topchefs en prachtige wijnen!
  Binnenkort benaderen we het bedrijfsleven uit de Bommelerwaard en aanliggende omgeving over onze groepsarrangementen.
  Uiteraard kun je ook nu direct al kaarten bestellen via onze site.
   
 • Zaterdagmiddag 15 september; Boerenmarkt 🍏🍎🍓🥕
  De producenten, boeren, telers en kwekers nemen hun smaakvolle producten mee om direct aan u te kunnen verkopen en om te vertellen over hun vak en het maken van smaak. 
 • Zaterdagavond biedt het ProefLOKAAL Festival een 5-gangen verrassingsdiner.
  Speciaal voor iedereen die op vrijdagavond moet werken, hebben we nu ook op zaterdag een heerlijk diner voorbereid. Dus; kom zakelijk met je team of met vrienden en familie. Deze avond kent een feestelijke en gezellige sfeer waarin ontmoeten en genieten centraal staan. 
We hebben voor beide avonden ook een aantal groepstafel beschikbaar, lees meer hieronder!

Kaarten zijn vanaf nu te koop via deze link!

ProefLOKAAL Groepsarrangementen!

We kregen het verzoek om op vrijdag en zaterdag iets te doen met groepsarrangementen. Dat leek ons een perfect idee! Want als je voor het Festival klanten of je medewerkers hebt uitgenodigd, of gezellig met je collega's of familie komt, is het leuk om een centrale plek te hebben waar je met elkaar start- en eindigt. 
 • Op vrijdagavond tijdens het Amuse-diner hebben we een gezellig aangeklede "netwerktafel" bedacht die het logo of de naam van je bedrijf of instelling krijgt.
 • Op zaterdag tijdens het 5-gangen verrassingsdiner, is dat de "vriendentafel" en ook daar plakken we graag de naam van je vriendengroep op.  
In de webshop vindt je uitgebreide beschrijving.

Wil je meer informatie of even contact met ons als je speciale wensen hebt, neem dan contact met ons op via 0653601587.

Voorverkoop adressen

Te gek, natuurlijk dat wij zo handig zijn met het internet en computers🤓
We geven ook toe dat niet íedereen zo handig is; daarom is de papieren kaart terug van weg geweest (lekker retro!) Op onderstaande adressen kan je vanaf komend weekend terecht voor je kaarten. Maar als je er zeker van wilt zijn dat je op tijd je kaarten in huis hebt, dan blijft onze webshop op het internet de snelste weg!
La Provence, Zaltbommel     
La Folie, Zaltbommel 
De Fuik, Aalst 
Flicka, Kerkdriel
Dukdalf, Kerkdriel
Bommels Bakhuys, Zaltbommel
IJssalon Tiesimo, Zaltbommel
In Petto, Rossum
De Poorterij, Zaltbommel
Wijnkoperij Luuc van Boort, Zaltbommel
Copyright © 2018 Proeflokaal Bommelerwaard, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de wijze waarop u e-mail van ons ontvangt aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren updaten of uw abonnement opzeggen.

Email Marketing Powered by Mailchimp