Copy

Nieuwsbrief van 
ProefLOKAAL Bommelerwaard

Deze keer:
  • Kaartverkoop Voorjaarslunch gestart!
Hallo <<Voornaam>>!
Omdat je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief van ProefLOKAAL Bommelerwaard, ontvang je hierbij de aankondiging dat de voorverkoop van de Voorjaarslunch is gestart!

De webwinkel is nu geopend en dat betekent dat je als eerste toegang krijgt tot de kaartverkoop. Op dinsdag 1 mei gaat de kaartverkoop open voor iedereen en zullen we dit ook communiceren via diverse Social media, wees er dus snel bij want het aantal plekken is beperkt en op = op!

Wat gaan we dit jaar doen met de voorjaarslunch? We plaatsen lange, mooi gedekte tafels en stoelen met parasols (we rekenen op ☀️) in de Gamerschestraat in Zaltbommel en vieren het voorjaar met elkaar.

De chefs van La Folie, La Provence en het Bommels Bakhuys hebben zich verdiept in de (seizoens-)producten die de verschillende lokale producenten waar ProefLOKAAL mee samenwerkt, beschikbaar hebben. Zij laten zich inspireren door het idee van shared dining; oftewel een keur van heerlijke gerechtjes in vlees, vis en vegetarisch, die bij jou en je tafelgenoten worden gepresenteerd en waarvan je neemt wat jij lekker vindt.


Een tweede inspiratiebron is de aardbei 🍓🍓; het weekend van de voorjaarslunch is het aardbeienweekend in de Bommelerwaard en de Chefs en ijsspecialist Tiesimo hadden geen enkele moeite om die op verschillende manieren in de gerechten tot hun recht te laten komen!

Kortom, de voorbereidingen zijn gestart en je bent welkom!
We verheugen ons op een heerlijke middag, tot de 17e!

Vriendelijke groeten,

Proeflokaal Bommelerwaard


PS: binnenkort hebben we meer nieuws dus houd je mailbox in de gaten en voeg ons toe aan je contactpersonen om te voorkomen dat onze nieuwsbrief als SPAM wordt aangemerkt!
Datum:
17 juni 2018

Programma:
We heten je vanaf 12:00 uur welkom met een cocktail; daarna serveren tot 16:30 uur de heerlijkste gerechten; diverse voorgerechten een hoofdgerecht en een dessert. Tafelwater en een kopje koffie ☕️ van Da Silva ter afsluiting zijn inbegrepen in de prijs. Voor een lekker drankje 🍷van Wijnkoperij Luc van Boort zijn consumptiemunten mee te bestellen in de webwinkel.

Kaartverkoop:
Kaarten zijn uitsluitend online te bestellen in de webwinkel à € 47,50 per stuk.

 
Klik hier voor de link naar de voorverkoop!
Copyright © 2018 Proeflokaal Bommelerwaard, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de wijze waarop u e-mail van ons ontvangt aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren updaten of uw abonnement opzeggen.

Email Marketing Powered by Mailchimp