Copy
                                                                                                  
Een gezonder Nijmegen. Met kinderen die een goede start maken. Actieve volwassenen, die fit hun pensioen ingaan. En ouderen die zo lang mogelijk meedoen in de samenleving. Samen brengen wij Nijmegen (nog meer) in beweging. Door een leef- en werkomgeving die een gezonde leefstijl stimuleert, ondersteunt en makkelijk maakt. Dat is de ambitie van 'Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen'.
 
We zijn blij en trots dat inmiddels ruim 50 Nijmeegse organisaties voor deze ambitie gaan en het Lokaal Preventieakkoord omarmen.

In juli stuurden we u de uitnodiging voor het bestuurlijk moment op 14 oktober. Bij deze bevestigen we deze ontmoeting rondom het actuele thema ‘Vitaal leiderschap in uitdagende tijden’. Ook laten we u weten dat het – gegeven de geldende maatregelen – een digitale ontmoeting zal zijn. Daarbij heten we in het bijzonder ook de 14 nieuwe partners welkom.

We hebben een gevarieerd en informatief programma samengesteld. Ons werk neemt een groot deel van ons leven in; daarom is gezond en slim werken belangrijk. Tafelheer Raymond Janssen gaat hierover in gesprek met onder andere Hylco Nijp, docentonderzoeker van de HAN, en met aangesloten partners. De gesprekken worden afgewisseld met wat we het afgelopen jaar met elkaar op gang hebben gebracht. Met daarbij uiteraard inspiratie voor nieuwe stappen en hoe we elkaar verder kunnen versterken in vitaal leiderschap.
Meer informatie en de toegangslink ontvangt u enkele dagen van tevoren. Heeft u nog vragen? Mail ons dan: info@wijzijngroengezondeninbewegingnijmegen.nl.  

 
Wij kijken ernaar uit u 14 oktober digitaal te ontmoeten!

Met vitale groet namens de organisaties uit de stuurgroep van 'Groen, gezond en in beweging',

Bertine Lahuis, voorzitter stuurgroep en voorzitter raad van bestuur Radboudumc
Grete Visser, wethouder onderwijs, welzijn en zorg gemeente Nijmegen
Bert Velthuis, wethouder wijken, openbare ruimte en sport gemeente Nijmegen
Moniek Pieters, directeur GGD Gelderland-Zuid

Wilma de Koning, vicevoorzitter college van bestuur Radboud Universiteit

MEER OVER DE VITALITEITSWEEK 2020
BEZOEK ONZE WEBSITE
MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF


This email was sent to <<E-mailadres*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
wijzijngroengezondeninbewegingnijmegen · Korte Nieuwstraat 6 · Nijmegen, Ge 6511PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp