Copy
                                                                                                  

Beste LPA-partner,
 
Als deelnemer aan het lokaal preventieakkoord Nijmegen ontvang je regelmatig een mailing waarin we initiatieven onder je aandacht brengen. Dit keer kondigen we met veel plezier de IkPas Battle aan, die in januari 2021 plaatsvindt.

De inzet? Met zoveel mogelijk inwoners, medewerkers en studenten uit Nijmegen 30 dagen het alcoholgebruik op pauze zetten en daarin de strijd aangaan met Tilburg!

Tijdens de meet & greet begin 2020 is het idee voor de IkPas Battle
ontstaan. We willen met elkaar zoveel mogelijk medewerkers en inwoners in Nijmegen motiveren om mee te doen aan IkPas in januari 2021 - ook wel 'Dry January' genoemd - en de stad Tilburg uitdagen. We vragen hierbij om jullie inzet en enthousiasme!

Waarom een IkPas Battle?
We willen dat de keuze om alcohol te drinken een meer bewuste keuze is, waarbij mensen weten wat de gezondheidseffecten zijn. Met als resultaat een daling van het alcoholgebruik in alle leeftijdsgroepen. Een van de interventies die helpt om dit te bereiken, is het jaarlijks organiseren van een gezamenlijke periode waarin mensen hun alcoholgebruik op pauze zetten. 

Meedoen: samen maken we dit tot een succes
We hebben jullie als deelnemers aan het lokaal preventieakkoord nodig om dit tot een succes te maken. Dus kijk wat je binnen je eigen organisatie kunt doen en hoe je je medewerkers en je doelgroep kunt stimuleren om mee te doen!

Campagnemateriaal en hulpmiddelen
Als deelnemende organisatie ontvang je van ons een toolkit met materiaal zoals posters/flyers, een video en social media content. En tijdens de Battle kunnen medewerkers uit jouw organisatie gebruikmaken van allerlei handige en informatieve hulpmiddelen om de IkPas-maand succesvol te volbrengen. Uiteraard zijn ook organisaties en inwoners die niet aangesloten zijn bij het preventieakkoord van harte welkom om mee te doen. 

Save the date(s):
Om in de planning rekening te kunnen houden met de IkPas Battle delen we alvast belangrijke data met je:
1 oktober: de inschrijving van de IkPas Battle opent en de speciale online Battle-pagina wordt geactiveerd. Daarop zie je van beide steden welke organisaties meedoen én wat het actuele deelnemersaantal is. 
14 oktober: de kick-off van de campagne voor de IkPas Battle vindt plaats tijdens de bestuurlijke ontmoeting in de Vitaliteitsweek. Ook zijn de nieuwsbrief en toolkit gereed. De toolkit verspreiden we onder alle deelnemende organisaties (ook als die niet aanwezig zijn bij de kick-off). 
14 oktober tot aan kerstvakantie: samen stimuleren we de inschrijvingen voor de IkPas Battle.
1 januari: de IkPas Battle Nijmegen vs Tilburg gaat van start. 

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op:
e-mail gisele.hoevenaars@irisizorg.nl of telefoon (088) 606 16 95.

Hartelijke groet,

Gisèle Hoevenaars,
projectleider IkPas Battle Nijmegen

Wil je deze mailing niet meer ontvangen? Of heb je collega's die zich juist willen aanmelden? Stuur ons dan een bericht

BEZOEK ONZE WEBSITE
MEER OVER HET LOKAAL PREVENTIEAKKOORD
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF


This email was sent to <<E-mailadres*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
wijzijngroengezondeninbewegingnijmegen · Korte Nieuwstraat 6 · Nijmegen, Ge 6511PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp