Copy
Nieuwsbrief februari 2022                                                                                                                                      Bekijk online

In deze nieuwsbrief:

't Hoogstraatje gaat voor gezonde kids

Deze vriend van de beweging is één van de deelnemende restaurants van ‘Zet Vetlekker op de Kaart’. Maar ze werken niet alleen aan gezonde(re) pannenkoeken: ook organiseren ze educatieve en sportieve activiteiten voor kids. Zo is daar de FunRun, een jaarlijkse hardloopwedstrijd. Op de foto de warming-up voor de run. Lees op onze site wat ze nog meer doen en waarom ze zijn aangesloten bij Groen, Gezond en in Beweging. Ook aansluiten als partner of vriend? Kijk bij doe mee.

Vincentius stimuleert gezonder leven met Fitkidzzz en Fitcoins

Onder de titel VincentiusVitaal zet onze partner Vincentius Vereniging Nijmegen gezondheidsbevorderende activiteiten uit voor mensen die rond de armoedegrens leven. Het Fitkidzzz-project stimuleert gezond gedrag en goede daden bij kinderen van 8 tot 12 jaar; terwijl volwassenen met Fitcoins zelf keuzes maken om hun leven te veranderen. “Dat motiveert echt”, aldus Linda van Aken. De partners en vrienden van Groen, Gezond en in Beweging kunnen hieraan bijdragen. In het inspiratieverhaal lees je meer over het project en hoe je kunt meedoen.

VetLekker maaltijdboxen voor 160 gezinnen

Net voor de kerst ontvingen 160 Nijmeegse gezinnen een maaltijdbox om een lekker, betaalbaar én gezond gezinsgerecht te maken. Het was een letterlijk voorproefje van het receptenboekje van VetLekker dat binnenkort verschijnt. Het recept uit de maaltijdbox en de recepten in het boekje komen van kinderen zelf.

Voor in de agenda

  • 30 maart: Bijeenkomst 'Basisinkomen voorkomt zorg' in Hatert. Meer info en aanmelden bij marc@gezondefocus.nl of ferrykoper@vdkv.nl
  • 23 juni: Meet & Greet GGIB Nijmegen: matchmaking onderzoekers en praktijkprofessionals (nadere informatie volgt)
Vragen hierover? Stuur ons dan een mail.
Zelf de beweging verder brengen?
Volg ons op social media en like, deel en praat mee!
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
STUUR EEN E-MAIL
BEZOEK DE WEBSITE
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
'Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen' is een beweging van Nijmeegse instellingen, bedrijven en inwoners om de komende jaren te werken aan een groene, gezonde stad in beweging. Ieder draagt zijn steentje bij vanuit eigen ervaring op acht themagebieden. Het gezamenlijke doel is om een leefomgeving te creëren die een gezonde leefstijl stimuleert en waarin een gezonde keuze een makkelijke keuze is. Initiatiefnemers zijn Radboudumc, gemeente Nijmegen, GGD Gelderland-Zuid, Radboud Universiteit en HAN.
Copyright © 2022 Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld je hier afEmail Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<E-mailadres*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
wijzijngroengezondeninbewegingnijmegen · Korte Nieuwstraat 6 · Nijmegen, Ge 6511PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp