Copy
18 december 2020                                                                                                                             Bekijk deze nieuwsbrief online

Naar een nieuw jaar van verbinding in gezondheid

Als 'Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen' kijken we terug op een jaar vol beweging, in meerdere opzichten. Een jaar waarin opnieuw 14 organisaties hun handtekening hebben gezet onder het lokaal preventieakkoord, wat het totaal aantal partners op 51 brengt. En er staan weer nieuwe organisaties te popelen om ook aan te sluiten.

Met steeds meer mensen maken we werk van gezonde inwoners in een gezonde stad. Ook in deze uitdagende tijd. Voorbeelden daarvan lees je in onze nieuwsbrief. Graag attenderen we je op twee sprekende activiteiten, waarbij je nog steeds kunt aansluiten: de IkPas Battle, waarbij Nijmegen Tilburg uitdaagt, en Nijmegen Rookvrij.
Komend jaar brengen we explicieter in beeld hoe alle betrokken organisaties, groot en klein, al hun steentje bijdragen.

Focus blijft op gezonde keuzes
We laten een bijzonder jaar achter ons. Veel ideeën, voornemens en ambities kregen een andere wending. De gezondheid van onszelf en iedereen die ons lief is, blijft belangrijker dan ooit.
Graag werken we samen met zoveel mogelijk partijen en professionals in de stad verder aan een gezonde leefomgeving. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen in Nijmegen gezonde keuzes kan maken: van jong tot oud, van peuterspeelzaal tot supermarkt, van de wandeling in het bos tot (thuis)werken. Dat blijft onze focus, ook in 2021.

We wensen je fijne feestdagen en een gezond en vitaal nieuwjaar!

Team ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’
STUUR EEN MAIL
BEZOEK ONZE WEBSITE
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Zelf de beweging verder brengen? Stuur deze nieuwsbrief door
en volg ons actief op social media. Deel, like en praat mee!
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen' is een beweging van Nijmeegse instellingen, bedrijven en inwoners om de komende jaren te werken aan een groene, gezonde stad in beweging. Ieder draagt zijn steentje bij vanuit eigen ervaring op zeven themagebieden. Het gezamenlijke doel is om een leefomgeving te creëren die een gezonde leefstijl stimuleert en waarin een gezonde keuze een makkelijke keuze is. Initiatiefnemers zijn Radboudumc, GGD-Gelderland-Zuid en gemeente Nijmegen.
Copyright © 2020 Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld je hier afEmail Marketing Powered by Mailchimp