Copy

Save-the-date online inspiratiebijeenkomst 
'Bewegen in de omgeving'

Op 21 april 2021 is het weer zo ver: een inspiratiebijeenkomst van 'Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen'. Een moment om weer verbonden te zijn met elkaar en met het steeds groter wordende netwerk van partners en vrienden. Ook een moment om online inspiratie op te doen.
 
Tijdens deze bijeenkomst verwelkomen we nieuwe partners en vrienden. Ook bereiden we een afwisselend programma voor om je te inspireren op het gebied van bewegen in de omgeving. De versterking van de beweging met het Nijmeegs Sportakkoord bijvoorbeeld biedt daarbij nieuwe kansen. Heb je zelf ideeën voor een gezonde omgeving die uitnodigt om te bewegen? Ook daarvoor is ruimte.

Reserveer 21 april van 11.00 uur tot 12.00 uur alvast in je agenda. Meer informatie volgt.
We hopen dat je er dan bij bent!
 
Met vriendelijke groeten, 
 
Team 'Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen'
STUUR EEN MAIL
BEZOEK ONZE WEBSITE
'Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen' is een beweging van Nijmeegse instellingen, bedrijven en inwoners om de komende jaren te werken aan een groene, gezonde stad in beweging. Ieder draagt zijn steentje bij vanuit eigen ervaring op zeven themagebieden. Het gezamenlijke doel is om een leefomgeving te creëren die een gezonde leefstijl stimuleert en waarin een gezonde keuze een makkelijke keuze is. Initiatiefnemers zijn Radboudumc, GGD-Gelderland-Zuid en gemeente Nijmegen.
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2021 Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen


This email was sent to <<E-mailadres*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
wijzijngroengezondeninbewegingnijmegen · Korte Nieuwstraat 6 · Nijmegen, Ge 6511PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp