Copy
                                                           Bekijk online

Uitkomst LPA-monitor 2021

Beste LPA-partner,

Meer dan 50 organisaties hebben sinds oktober 2019 het Lokaal Preventieakkoord (LPA) ondertekend. Een akkoord waarbij deze organisaties zich hard maken voor een gezonder Nijmegen. Het netwerk blijft groeien en daar zijn wij trots op!

We doen regelmatig onderzoek om te kijken wat onze gezamenlijke impact is en ook hoe partners elkaar kunnen versterken. Maar liefst 46 partnerorganisaties hebben in 2021 meegedaan aan de LPA-monitor.

Een belangrijke conclusie uit de monitor is de behoefte aan contact met elkaar om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Daarom organiseren we op 24 mei, van 14.00 tot 17.00 uur, een Meet & Greet voor bestuurders, eerste contactpersonen en HR-professionals. Ook andere geïnteresseerden uit uw organisatie zijn welkom.

Resultaten LPA-monitor 2021
Allereerst willen we deelnemers bedanken voor hun deelname aan de monitor. Goed om terug te zien en te horen wat elke organisatie allemaal onderneemt. Samen hebben we onwijs veel expertise op verschillende gebieden. Benieuwd naar alle resultaten uit het onderzoek? Bekijk dan het volledige LPA-rapport.

Vervolg
De monitor geeft ook inzicht in welke behoeftes er leven en daar gaan we graag samen met de partners verder mee aan de slag. De gesprekken voor de monitor 2022 zullen vanaf april starten en uw organisatie zal daarvoor weer worden benaderd. Fijn als u met ons blijft evalueren en uw kennis en ervaringen deelt!


Met hartelijke groet,

Stuurgroep ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’

Bertine Lahuis, Voorzitter RvB Radboudumc; roulerend voorzitter van de beweging
Grete Visser, Wethouder Zorg, Welzijn, Onderwijs
Bert Velthuis, Wethouder Sport, Wijken, Openbare Ruimte
Moniek Pieters, Directeur GGD Gelderland-Zuid
Rob Verhofstad, Voorzitter CvB HAN
Agnes Muskens, Vicevoorzitter CvB Radboud Universiteit


Dit bericht is verstuurd aan bestuurders, eerste contactpersonen, HR-contactpersonen van de LPA-partnerorganisaties en andere geïnterviewden voor de monitor. 

Uitnodiging Meet & Greet

Graag nodigen we u uit voor een bijeenkomst met bestuurders, eerste contactpersonen en HR-professionals van de LPA-organisaties. Programma en informatie om aan te melden volgt. Wat kunt u bij deze bijeenkomst verwachten:

  • Elkaar weer treffen, contacten leggen en versterken;
  • Toelichting op de LPA-monitor;
  • Workshop over Mentaal Fit;
  • Ervaringen van partners.
Zelf de beweging verder brengen?
Volg ons op social media en like, deel en praat mee!
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
STUUR EEN E-MAIL
BEZOEK DE WEBSITE
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
'Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen' is een beweging van Nijmeegse instellingen, bedrijven en inwoners om de komende jaren te werken aan een groene, gezonde stad in beweging. Ieder draagt zijn steentje bij vanuit eigen ervaring op acht themagebieden. Het gezamenlijke doel is om een leefomgeving te creëren die een gezonde leefstijl stimuleert en waarin een gezonde keuze een makkelijke keuze is. Initiatiefnemers zijn Radboudumc, gemeente Nijmegen, GGD Gelderland-Zuid, Radboud Universiteit en HAN.
Copyright © 2022 Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld je hier afEmail Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<E-mailadres*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
wijzijngroengezondeninbewegingnijmegen · Korte Nieuwstraat 6 · Nijmegen, Ge 6511PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp