Copy
In deze nieuwsbrief 

* Toekenning subsidies innovatieregeling (laatste tranche):

* Afscheid Daniël Fermont

* Aanmelding eigen projecten

* Vakantiegroet
Toekenning subsidies innovatieregeling (laatste tranche)

De laatste ronde om kans te maken op een subsidie uit de innovatieregeling is geweest. Alle deelnemers ontvingen inmiddels terugkoppeling van de jury. De volgende projecten zien een bijdrage van De OnderwijsWerkplaats tegemoet: 

  • Stevig in je schoenen staan: een Spring Jaar voor getalenteerde leerlingen (Bs. Windekind Heerlen & Bernardinus College Heerlen)
  • Twee werelden, een taal (Bs. Sint Paulus, Bs. Sint Franciscus & Beroepscollege Parkstad, Sintermeerten College)
  • Rijker onderwijs en ontwikkelen creatieve talenten met Virtual Reality (SPO Venray)
  • Innovatiewerkplaats Interprofessioneel samenwerken in het primair onderwijs (schoolbestuur Kindante & De Nieuwste Pabo & MIK-PIW)
  • Ondertussen (Synergieschool, De Kingbeek, schoolbestuur Movare, Niekée, Meet the Youngsters, Nalantis)
  • De hybride docent; vakintegratie, maatschappelijke context en technologie in het curriculum (Connect College & Reprap Universe, Bool Studio’s)
  • Doorlopende leerlijn Onderzoek & Ontwerpen: Midden- en Zuid-Limburg (Bernardinus College, Graaf Huyn College, Sophianum, ROER College Schöndeln & Startup in de klas)
  • ROML - Kennis delen in projectonderwijs (ROER College Schöndeln)
Afscheid Daniël Fermont

Hij stond aan de wieg van wat nu door heel Limburg (en zelfs een klein stukje daarbuiten) een begrip is: De OnderwijsWerkplaats Limburg. Na het afronden van zijn master Onderwijswetenschappen in juli 2019 is Daniël zich gaan toeleggen op het docentschap aan Fontys Hogescholen, naast zijn werkzaamheden op de Synergieschool in Roermond. Hij werd afgelopen schooljaar al ondersteund door Paul Veelen en draagt het stokje nu volledig over aan Paul om zich te focussen op zijn rollen als docent aan Fontys en IB’er aan de Synergieschool. De OnderwijsWerkplaats Limburg is Daniël zeer erkentelijk voor zijn rol als verbinder binnen het Limburgse onderwijs en wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe uitdagingen.

Aanmelden eigen projecten

Heb je zelf een mooi project en wil je ook op onze kaart verschijnen om het project meer bekendheid te geven en jouw kennis te delen ? Maak dan gebruik van de button op onze website en vul het formulier in. Wij zorgen dan dat ook jouw project zichtbaar is op de kaart van boven!

Vakantiegroet
We sluiten het schooljaar 2019-2020 niet alleen af door terug te kijken naar bijvoorbeeld de impact van het coronavirus, maar we kijken ook zeker vooruit. Achter de schermen is De OnderwijsWerkplaats druk bezig met alle activiteiten van komend schooljaar: zo worden er al nieuwe Marktplaatsbijeenkomsten gepland en gaan, zoals je al eerder hebt kunnen lezen, ook nieuwe projecten van start. Op 2 september ontvang je weer een nieuwe nieuwsbrief met daarin alle informatie hieromtrent. Het team van De OnderwijsWerkplaats wenst iedereen een goede vakantie met een goede gezondheid toe!
De Marktplaats
Wil je meer weten over De OnderwijsWerkplaats?
Download het factsheet

Meer weten of vragen?

Bezoek onze website www.onderwijswerkplaatslimburg.nl 
of neem contact met ons op via info@owpl.nl

Facebook Facebook
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2020 De OnderwijsWerkplaats, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief anders ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je afmelden voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp