Copy
 In deze nieuwsbrief:
  1. Inleiding
  2. Nieuws vanuit de OnderwijsWerkplaats
  3. Kom je ook ?
  4. Wat gebeurt er in Limburg ?
  5. Innovatietips
  6. Save the date
De Marktplaats
Bekijk hier onze kaart met projecten!
Inleiding

2021 wordt een spannend, maar ook een prachtig jaar: via het platform "Let's get digital!" organiseren wij een nieuwe Marktplaatsbijeenkomst op 24 februari as. Steeds meer projecten verantwoorden hun subsidie en dat betekent ook weer een heleboel good practices die wij mogen delen! Zeer gewaardeerd teamlid Julia nam afscheid van De OnderwijsWerkplaats, maar we kregen ook weer versterking! Pak een stuk cake (het is tenslotte Driekoningen vandaag), kijk uit voor een eventuele boon en lees snel verder!
Nieuws vanuit de OnderwijsWerkplaats
Julia Derix was lange tijd steun en toeverlaat van Daniël en later ook van Paul, achter de schermen verrichtte ze bergen werk. Julia heeft kenbaar gemaakt haar aandacht volledig te willen richten op haar werk als intern begeleider op de Synergieschool, een besluit dat wij uiteraard respecteren. Via deze weg danken wij Julia hartelijk voor haar tomeloze inzet, heerlijke humor en organisatorisch inzichten.
Vivian van der Wal vervangt Julia als projectmedewerker. Ze stelt zichzelf graag voor, klik hier!
Kom je ook ?

Op 24-2 organiseren wij via Let's Get Digital de Marktplaatsbijeenkomst "En ondertussen...". Tijdens deze Marktplaatsbijeenkomst word je niet alleen bijgepraat, er is ook ruimte om te verkennen wat de mogelijkheden zijn voor jouw school of team. Geheel in stijl van de huidige tijd is er ook ruimte voor ontwikkeling op gebied van digitaal lesgeven, worden de echte succesverhalen gedeeld en is er een heuse netwerkcaroussel. Speeddaten, maar dan om je netwerk en blikveld te verruimen! We vergeten het bijna, maar ondertussen zijn allerlei onderwijsinitiatieven volop in ontwikkeling en zijn er dankzij de coronaperikelen ook nieuwe en duurzame ideeën ontstaan. Ondertussen... gaat alles gewoon door!
Naar aanleiding van jullie feedback op de vorige Marktplaatsbijeenkomst kiezen wij op 24-2 voor Let's Get Digital, dat voelt als een echt evenement, volledig webbased en gebruiksvriendelijk is ons veel meer "in control" stelt. Er zitten elementen in verwerkt als een "netwerkcaroussel" en dit zal het meest in de buurt komen van een fysiek evenement. Tevens zijn wij als OWPL-team ook online: we beheren de chats en vervullen de functie van moderator. Het zou mooi zijn als wij middels dit nieuwe platform weer veel bezoekers mogen ontvangen!

“Zeer binnenkort ontvang je een apart bericht met de details en een link om je aan te melden voor deze Marktplaatsbijeenkomst!”
Wat gebeurt er in Limburg?
 
Project in de spotlight: "Ondertussen" Dit project staat ook centraal tijdens onze Marktplaatsbijeenkomst van 24-2! “It takes a village to raise a child (not just a school)” Naar school ga je om samen te leren. Wij geloven dat je ondertussen ook veel kunt leren van en vooral met de wereld om je heen. Dit geldt niet alleen voor leerlingen, maar voor alle lerenden (ook voor onderwijzend personeel). Wij geloven dat je dat daar moet doen waar het echt gebeurt: in de keuken van een professionele kok, in de fabriekshal, of met de licht en geluidsman achter de schermen in het theater. Een samenwerking tussen school, leerlingen en de mensen die er vanuit hun expertise dagelijks mee aan de slag zijn. Hoe betekenisvoller de context hoe meer het beklijft, hoe meer talenten en vaardigheden aangesproken en ontdekt worden, wat uiteraard leidt tot meer motivatie en betrokkenheid!
 
Agenda:
24-02-2021 vanaf 14:00 uur: Marktplaatsbijeenkomst "En ondertussen..." via Let's get Digital!
7-4-2021: Onderwijs Atelier 3 i.s.m.
IRISZ (locatie nog n.n.b.)
9-6-2021: Onderwijs Atelier 4 i.s.m.
BCO Onderwijsadvies en -begeleiding op OBS De Blinker in Geleen

Meer weten of vragen?

Bezoek onze website www.onderwijswerkplaatslimburg.nl 
of neem contact met ons op via info@owpl.nl

Wil je meer weten over De OnderwijsWerkplaats?
Download het factsheet
Facebook Facebook
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2021 De OnderwijsWerkplaats, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief anders ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je afmelden voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp