Copy
Nieuwsbrief Toon Hermans Huis Weert

Nieuwsbrief 2019-03

Bijen

De bijen zoemen rond hun woning
en werken aan een nijver plan
zij zorgen voor de zoete honing
wij maken er een potje van

Toon Hermans

22 mei Thema-avond over huidkanker
in Theater de Huiskamer

Na de bijzonder succesvolle thema-avond over positieve gezondheid op 20 maart jl. (op de website vindt u hiervan nog een mooie sfeerimpressie) organiseren wij nu samen met het SJG Weert een bijzondere informatieavond over het voorkomen en behandelen van huidkanker.

Drs. Bas Pi Van de Venne, dermatoloog, en dr. Jeroen van Essen, chirurg, van het SJG Weert verzorgen de inleidingen en beantwoorden vragen. Klik op de flyer voor extra informatie en meld je hier snel aan of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie SJG Weert 0495 - 57 22 05.

Veel (nieuwe) activiteiten

De komende weken zijn er weer veel nieuwe activiteiten in het Toon Hermans Huis Weert en een aantal activiteiten die een vervolg krijgen. Klik op de activiteit voor meer informatie:

8 juni Glow Run en Wandel Fun

Op zaterdagavond 8 juni wordt op het parcours van de Stadstriathlon Weert een Wandel Fun en een Glow Run georganiseerd. De opbrengst is voor het Toon Hermans Huis Weert. De start van de Wandel Fun (2,5 km) is om 19.00 uur op het Bassin. De Glow Run begint om 22.00 uur. Er is een omlijstend programma met spetterende muziek en dans. Inschrijving deelname aan de Wandel Run vanaf
€ 4,-; aan de Glow Run vanaf € 11,-. Aanmelden via www.glowrunweert.nl.

11 juni Café Toon Doodgewoon

In samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg organiseren wij weer een thema-avond in het kader van Café Toon Doodgewoon. Deze keer onder de titel ‘Laat maar los, we houden je vast’ waarbij dementie en palliatieve zorg centraal staan. Klik hier voor de flyer.

Meld je aan via:  cafetoondoodgewoon@toonhermanshuisweert.nl of telefonisch via 0495 – 541 444.

22 juni Jan Caristocht samen
met de Toons Toppers 2019

Als training en voorbereiding voor de Toons Toppers 2019 organiseert het Toon Hermans Huis Weert ook dit jaar weer een sponsor-wandel- en fietstocht onder de naam Jan Caristocht. Natasja van de Eerenbeemd is één van de Toons Toppers 2019. Lees onderstaand haar motivatie om de Mont Ventoux te gaan beklimmen.

Wil je mee doen aan de Jan Caristocht en/of sponsoren? Meld je aan via administratie@toonhermanshuisweert.nl of telefonisch via 0495 – 541 444.

Lees verder...

Toons Toppers 2019

Toons Topper 2019 Natasja van de Eerenbeemd uit Budel heeft op de website van de stichting Groot Verzet tegen Kanker haar motivatie voor deelname aan de beklimming van de Mont Ventoux beschreven.

Lees verder...

Vacature Gastvrouw of -heer

Het Toon Hermans Huis Weert wil een plek zijn waar mensen zich prettig en gehoord voelen. Wij werken met een divers team van enthousiaste vrijwilligers. Om ons team van gastvrouwen en gastheren compleet te maken, zoeken we een enthousiaste vrouw of man die zich bij hen wil aansluiten.

Wilt u solliciteren? Stuur dan een mail naar maria@toonhermanshuisweert.nl. Voor meer informatie over de functie, bel naar 0495 - 541 444 of informeer in ons huis.

Gezocht: vrijwillig(st)er schoonmaken

Wie helpt het Toon Hermans Huis Weert schoon te houden? Een belangrijk aspect is dat ons huis er schoon en representatief uitziet. Wij zoeken daarvoor tijdelijk een dame of heer die één keer per week schoonmaakwerkzaamheden wil uitvoeren. Wij werken met een divers team van enthousiaste vrijwilligers. Wilt u zich ook inzetten bij de ondersteuning van mensen die door kanker zijn geraakt? Bent u representatief en werkt u schoon en netjes? Dan bent u misschien wel degene die wij zoeken!

Wilt u solliciteren? Stuur dan een mail naar maria@toonhermanshuisweert.nl. Voor meer informatie over de functie, bel naar 0495 - 541 444 of informeer in ons huis.

Eerste Verwendag voor Mannen

Al een groot aantal jaren organiseert het Toon Hermans Huis Weert een paar keer per jaar een Verwendag voor dames. Dit jaar was er op 24 mei voor het eerst een Mannen Verwendag.

Wilt u weten hoe de mannen dit hebben ervaren?

Lees verder...

Aangepaste Openingstijden

In verband met Hemelvaartsdag, Pinksteren en de naderende vakantieperiode zijn er aangepaste openingstijden.

Het Toon Hermans Huis is gesloten op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en maandag 10 juni en tijdens de grote vakantie van 8 juli tot en met 18 augustus zijn de openingstijden van 9.00 tot 13.00 uur.

Nieuwsbrief en privacy

Het Toon Hermans Huis Weert houdt zich aan de privacywetgeving. Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, hoeft u helemaal niets te doen! Hierdoor geeft u ons toestemming om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u zich wilt afmelden, klik dan hier en we schrijven u per direct uit.Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel0495 541 444, IBAN
NL55 RABO 0156 7317 62

Openingstijden


ma-di-do: 9:00 – 16:00 uur
wo-vr: 9:00 – 13:00 uur
za en zo gesloten
 

Naar de website

Afmelden NieuwsbriefThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Toon Hermanshuisweert · Graaf Jacobstraat 1 · Weert, Limburg 6001 XA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp