Copy
Nieuwsbrief Toon Hermans Huis Weert

Nieuwsbrief 2021-04

Windje

In het landschap liet het kindje
onverwacht het eerste windje.
Het stond geschrokken in het gras
het wist niet wat een windje was.

Toon Hermans

Oktober Borstkanker- en Verwenmaand

Zoals elk jaar is oktober Borstkankermaand. Ook dit jaar is er weer genoeg reden om daarbij stil te staan, want één op de zeven vrouwen krijgt ermee te maken.
In het Toon Hermans Huis Weert e.o. organiseren wij diverse activiteiten in het kader van de borstkankermaand.
Lees verder...

Woensdag 13 okt Lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker

Tijdens deze bijeenkomst worden op een discrete manier ervaringen, emoties en vragen besproken en gedeeld. Hierdoor ontstaan vaak nieuwe inzichten, ideeën en tips.
Elke deelnemer heeft natuurlijk zijn eigen verhaal en kan in alle stadia van de ziekte verkeren: voor, tijdens of na de behandeling.
Lees verder...

Actie Rabobank ClubSupport

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. is één van de toegelaten deelnemers aan de Rabo ClubSupport van Rabobank Weerterland en Cranendonck. Ben je lid van de Rabobank? Steun ons door voor 25 oktober je stem op het Toon Hermans Huis Weert uit te brengen. Let op: alleen leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen stemmen. Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid.
Lees verder...

Woensdag 3 november,
Brainstormen over toekomst Toon Hermans Huis

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te denken én te praten over de toekomst van het Toon Hermans Huis Weert e.o.. Het tienjarig bestaan is daarvoor een mooie aanleiding. Wij vinden de inbreng van onze (potentiële) gasten onontbeerlijk. Wij horen graag van u wat wij als Toon Hermans Huis vooral moeten vasthouden (wat vindt u fijn aan het inloophuis) en wat zou anders of beter kunnen? Wat mist u, dan wel welke activiteit zou u graag in  het huis op de agenda zien?
Hiervoor organiseren we een brainstormsessie op 3 november van 19.00 uur tot 20.30 uur in het Toon Hermans Huis aan de Graaf Jacobstraat 1 in Weert. Vindt u het leuk om mee te denken en uw inbreng te leveren? Meldt u dan aan door een e-mail te sturen naar: administratie@toonhermanshuisweert.nl. Wij hopen op uw komst

Woensdag 10 november ‘Doorleven met kanker’
lezing door schrijver Ivan Wolffers

In verband met het tien jarig bestaan organiseert het Toon Hermans Huis Weert e.o. op 10 november samen met Bibliocenter Weert een bijzondere lezing van de bekende schrijver Ivan Wolffers. De lezing onder de titel ‘Doorleven met kanker’ wordt gehouden in Theater de Huiskamer en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk via administratie@toonhermanshuisweert.nl.
De lezing die, ondanks tegenslag, positivisme én wilskracht ademt, maakt ook onderdeel uit van het programma in het kader van de Mantelzorgweek.
Lees verder...

Vacature gastvrouw/gastheer

Het Toon Hermans Huis Weert wil een plek zijn waar mensen zich prettig en gehoord voelen. Dit geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook voor onze vrijwilligers.
Al ruim 10 jaar werken wij met een divers team enthousiaste vrijwilligers. Om ons team van gastvrouwen en gastheren compleet te maken, zoeken we gastvrouwen en gastheren die zich willen aansluiten.
Lees verder...

Toons Toppers 2021 leverden TOP-prestatie

Vijfentwintig Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert hebben op 2 en 3 september wandelend en fietsend de Mont Ventoux in Frankrijk bedwongen. Zij zamelden daarmee geld in voor kankeronderzoek en voor het Toon Hermans Huis.
De oudste en de drie jongste Toppers zitten ruim een maand later nog in een flow.
Lees verder...

2022 ‘Lopen voor Hoop’

Vanwege corona kon er dit jaar geen SamenLoop voor Hoop worden georganiseerd. Bovendien heeft het KWF besloten te stoppen met de organisatie van deze loop.
Het voormalig organisatieteam SamenLoop Weert, waarin het Toon Hermans Huis Weert is vertegenwoordigd, heeft besloten om op ‘eigen benen’ verder te gaan en is aan de slag gegaan met het opzetten van een eigen concept.
Lees verder...

Nieuwsbrief en privacy

Het Toon Hermans Huis Weert houdt zich aan de privacywetgeving. Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, hoeft u helemaal niets te doen! Hierdoor geeft u ons toestemming om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Indien u zich wilt afmelden, klik dan hier en we schrijven u per direct uit.Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel0495 541 444, IBAN
NL55 RABO 0156 7317 62

Openingstijden


ma-di-do: 9:00 – 16:00 uur
wo-vr: 9:00 – 13:00 uur
za en zo gesloten
 

Naar de website

Afmelden Nieuwsbrief

Facebook
LinkedIn


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Toon Hermanshuisweert · Graaf Jacobstraat 1 · Weert, Limburg 6001 XA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp