Copy
Nieuwsbrief Toon Hermans Huis Weert

Nieuwsbrief 2020-02

Circus

het plein is leeg
ze zijn vertrokken
hun wagens rollen
langzaam voort
 
om elders weer
publiek te lokken
dat straks hun
koperen hoempa’s hoort
 
ik sta waar eerst
hun tenten stonden
er is wat weemoed
en wat maan
 
er ligt wat zaagsel
op de stenen
waar eerst een clown
te dollen stond
 
maar àl het blije
is verdwenen
en in de leegte
blaft een hond
 
het plein is leeg
waar zijn d’artiesten
de schimmels
met hun klatergoud
 
ik sta waar eerst
hun voeten dansten
de wereld lijkt
ineens zo oud.

Toon Hermans

Toon Hermans Huis Weert en het Coronavirus

“Het plein is leeg, ze zijn vertrokken. De wereld lijkt ineens zo oud”, zo dichtte Toon Hermans. Toepasselijke woorden in een op dit moment gekke, onwerkelijke tijd. De maatregelen die in verband met het coronavirus zijn getroffen, leiden voor iedereen tot zorgen, aanpassingen en veranderingen in het dagelijkse bestaan. Een tijd die aandacht vraagt voor jezelf en voor anderen.

Wij hopen dat het met u, uw familie, vrienden en kennissen goed gaat. Helaas heeft ook het Toon Hermans Huis Weert vanwege het coronavirus moeten besluiten het inloophuis te sluiten en de activiteiten stop te zetten. De sluiting geldt eveneens voor het inlooppunt van de Toon Hermans Huizen van Weert en Roermond in het Gezondheidscentrum in Roggel. In elk geval tot, zoals het er nu naar uitziet, 28 april 2020, of zoveel langer als door de overheid wordt aangegeven.

Een noodzakelijk besluit om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen veilig en gezond blijven.

Toon Hermans Huis blijft telefonisch bereikbaar

Natuurlijk hopen ook wij dat alle dagelijkse activiteiten weer zo snel mogelijk opgepakt kunnen worden en het huis weer geopend kan worden. Het Toon Hermans Huis Weert blijft in de tussentijd bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan informatie, een luisterend oor of een steuntje in de rug. U kunt ons bellen op nummer 0495-541 444. U wordt vervolgens doorgeschakeld naar een van de vrijwilligers van het huis. Mailen blijft natuurlijk ook mogelijk via info@toonhermanshuisweert.nl. Wij hopen op deze manier u toch te kunnen blijven ondersteunen.

Tot slot van deze extra Nieuwsbrief wensen wij u moed en vertrouwen. De lente is in aantocht en binnenkort staat alles weer in volle bloei. Wij hopen u zo snel mogelijk weer te ontmoeten in het huis en bij onze activiteiten.

Nieuwsbrief en privacy

Het Toon Hermans Huis Weert houdt zich aan de privacywetgeving. Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, hoeft u helemaal niets te doen! Hierdoor geeft u ons toestemming om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u zich wilt afmelden, klik dan hier en we schrijven u per direct uit.Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel0495 541 444, IBAN
NL55 RABO 0156 7317 62

Openingstijden


ma-di-do: 9:00 – 16:00 uur
wo-vr: 9:00 – 13:00 uur
za en zo gesloten
 

Naar de website

Afmelden NieuwsbriefThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Toon Hermanshuisweert · Graaf Jacobstraat 1 · Weert, Limburg 6001 XA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp