Copy
Nieuwsbrief Toon Hermans Huis Weert

Nieuwsbrief 2019-05

Waarom

daarom hebben wij
die handen en die armen
om als het koud wordt rond het hart
elkaar te warmen.

Toon Hermans

Nieuwe voorzitter

Het Toon Hermans Huis Weert heeft sinds 1 september een nieuwe voorzitter. De heer Henk Evers, tot 1 augustus 2019 burgemeester van Nederweert, is de opvolger van mevrouw Loekie van Maaren-van Balen die vanaf de oprichting 10 jaar geleden voorzitter is geweest.

Lees verder...

2 feb. Open Dag met ‘Muziek bij de Buren’

Op zondag 2 februari opent het Toon Hermans Huis Weert tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren in het kader van de jaarlijkse Wereldkankerdag. Ieder jaar een bijzondere gebeurtenis waarbij wij veel belangstellenden mogen verwelkomen. Dit jaar wel héél bijzonder, omdat het Huis één van de locaties is van het project ‘Muziek bij de Buren’. Een éxtra reden om kennis te maken met het Toon Hermans Huis aan de Graaf Jacobstraat 1.

Lees verder...

Sta jij in 2020 op de top van de Mont Ventoux?

Ook in 2020 neemt een team van Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert weer deel aan de beklimming van de Mont Ventoux. Op dinsdag 11 februari 2020 houden wij hierover een informatieavond. Aanvang 19.30 uur. Belangstelling? Meld u dan nu aan via administratie@toonhermanshuisweert.nl, of bel naar (0495) 541 444.

Lees verder...

Activiteiten

11 dec: Lotgenotenbijeenkomsten Prostaatkanker

De ProstaatKankerStichting houdt op 11 december weer een speciale lotgenotenbijeenkomsten voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. Thema deze keer is: ‘Hormoontherapie.Heb ik nog kwaliteit van leven?’ Klik hier voor de flyer en om aan te melden.


4 jan. Concert met een verhaal in Moeselkapel

Speciaal voor de sponsoren, gasten en vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Weert: ‘De Verborgen School’, een Grieks verhaal in een Limburgse winter. Een verhaal over hoop en gastvrijheid, geschreven en verteld door Bert Stuij. Met muziek van Trio ‘Going Places’.

Klik hier voor de flyer en om aan te melden.


Kookworkshops ook in 2020

De kookworkshop van 18 december is al volgeboekt, maar ook in 2020 gaan wij door met twee maal per maand deze workshops. In januari op de woensdagochtenden 8 en 22 jan. 2020.

Aanmelden via administratie@toonhermanshuisweert.nl of telefonisch: 0495-541 444.


Thema-avonden

Na de succesvolle en druk bezochte thema-avonden over positieve gezondheid en het voorkomen en behandelen van huidkanker en de speciale theatervoorstelling “van de Hoop een Deugd maken”, organiseert het Toon Hermans Huis Weert ook in 2020 weer een aantal bijzondere thema-avonden. Hou de persberichten, de website en de volgende Nieuwsbrief in de gaten.

Ontmoeten, Verwennen en Ontspannen

Het Toon Hermans Huis Weert staat voor Ontmoeten, Verwennen en Ontspannen. De mail die wij ontvingen van Jos Goossens geeft dat feilloos weer. Jos genoot van de wellnessbehandeling die hij kreeg van Marlies Laugs. Marlies is iedere woensdagmorgen actief in het Toon Hermans Huis.

Kijk op de website voor meer informatie en om aan te melden.

Lees verder over de ervaringen van Jos...

Steun het Toon Hermans Huis via de VriendenLoterij

U kent vast wel de VriendenLoterij.

Misschien speelt u zelfs wel mee met één of meerdere loten? Wist u dat zelf de mogelijkheid hebt om het Toon Hermans Huis te kiezen als goed doel waar u voor speelt en dat van uw lot de helft naar dit doel gaat? Speelt u mee en hebt u uw lot nog niet toegekend aan een goed doel, overweeg dan om het toe te kennen aan ons huis.

Lees verder ...

Aangepaste openingstijden wegens
Kerstmis en Nieuwjaar

De 65 vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Weert wensen u fijne en gezellige feestdagen en alle goeds voor 2020.

Vanwege Kerstmis en Nieuwjaar is het Toon Hermans Huis gesloten van 25 december tot en met 1 januari. Vanaf donderdag 2 januari is het huis weer te bezoeken.

Nieuwsbrief en privacy

Het Toon Hermans Huis Weert houdt zich aan de privacywetgeving. Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, hoeft u helemaal niets te doen! Hierdoor geeft u ons toestemming om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u zich wilt afmelden, klik dan hier en we schrijven u per direct uit.Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel0495 541 444, IBAN
NL55 RABO 0156 7317 62

Openingstijden


ma-di-do: 9:00 – 16:00 uur
wo-vr: 9:00 – 13:00 uur
za en zo gesloten
 

Naar de website

Afmelden NieuwsbriefThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Toon Hermanshuisweert · Graaf Jacobstraat 1 · Weert, Limburg 6001 XA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp