Copy
Nieuwsbrief Toon Hermans Huis Weert

Nieuwsbrief 2019-2

Zon

Daar gaat ie weer, zegt John
hij is weer weg die zon
maar Marjolein zegt elke keer:
kijk, kijk, die zon, daar issie weer

Toon Hermans

20 maart Thema-avond in Theater de Huiskamer

Wil je de bijzondere presentatie van Richard de Hoop en Brechtje Huigevoort over positieve gezondheid nog bijwonen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in Theater de Huiskamer. Klik op Lees verder voor extra informatie en meld je aan via onze mail administratie@toonhermanshuisweert.nl.

Lees verder...

Onderzoek toont meerwaarde aan van Toon Hermans Huis Weert

Onderzoek naar de door IPSO inloophuizen, waaronder het Toon Hermans Huis Weert, aangeboden informele zorg bij kanker wijst uit dat 96% van de bezoekers een positief effect ervaart.

Uit dit door Sinzer en in samenwerking met KWF uitgevoerd onderzoek blijkt verder dat 84% van de bezoekers vindt dat door het bezoek aan het inloophuis hun kwaliteit van leven is verhoogd.

Lees verder...

3 april, 1 mei en 5 juni
Bijeenkomsten voor nabestaanden.

 

"Tot de dood ons scheidt” is een belofte die veel partners elkaar doen. Maar wat nu als de dood veel eerder komt of je veel zwaarder valt dan je had gedacht?

Het verlies van een partner, ouder, familie of vriend(in) heeft een enorme impact. Je blijft alleen achter, zonder dat maatje. Anderen doen hun best om er voor je te zijn, maar écht begrijpen doen ze je niet.

Lees verder...

Thea Verlaak gastvrouw én aanbieder voetmassages

Sinds maart 2018 is Thea gastvrouw in het Toon Hermans Huis. “Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de gespecialiseerde thuiszorg in Zuid Limburg, zag ik in een regionaal blad een verhaal over het Toon Hermans Huis Weert”, vertelt de in Nederweert woonachtige Thea. “Dat verhaal sprak mij aan, ook omdat ik, net als vele anderen, in mijn familie- en kennissenkring geconfronteerd werd met de ziekte kanker”.

Lees verder...

1 april Nieuwe activiteit: Legpuzzelmiddag

Een legpuzzel maken is iets wat we allemaal wel eens hebben gedaan. Puzzelen is heerlijk ontspannend: even je hoofd leegmaken door te zoeken naar de juiste puzzelstukjes en deze aan te leggen. Stukje bij beetje zie je een totaalplaatje ontstaan. En met een kopje koffie of thee, iets lekkers erbij en in het gezelschap van lotgenoten heb je een fijne middag.

Reserveer deze datum en meld je snel aan voor deze middag. Aanmelden kan via administratie@toonhermanshuisweert.nl of telefonisch via 0495 – 541 444.

Vanaf 10 april vier Lotgenotenbijeenkomsten Prostaatkanker

De ProstaatKankerStichting houdt dit jaar vier speciale lotgenotenbijeenkomsten voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringsdeskundigen van de ProstaatKankerStichting. Tijdens de bijeenkomsten is er ruim gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen en voldoende ruimte om vragen te stellen..

Lees verder...

15 april Bloemen workshop Pasen

Pasen en bloemen gaan hand in hand… Daarom is er wederom een bloemenworkshop in ons huis, helemaal in Paasthema. De bloemenworkshop wordt gegeven door Anneke Musch. Fleur je huis op met een zelfgemaakt bloemstuk!

Datum: Maandag 15 april
Tijd: 13:30-15:30 uur
Plaats: Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1, Weert Kosten: We vragen een bijdrage van € 17,50 per persoon voor het materiaal.
Er is plaats voor maximaal 8 personen. Meld je aan door een mail te sturen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of ons even te bellen op 0495 541 444.

7 mei Workshop bloem vilten

Buiten staat de natuur uitbundig in bloei. Wat jammer dat de prachtig gekleurde bloemen ook weer snel uitgebloeid zijn, zeker wanneer je ze plukt… Gelukkig is daar een oplossing voor: je kunt bij het Toon Hermans Huis Weert een bloem maken die nooit uitgebloeid raakt!

Lees verder...

13 mei Lotgenotencontact Hematon patiëntenorganisatie

Hematon, patiëntenorganisatie bloedkanker, lymfklierkanker, stamceltransplantatie, houdt op 13 mei een lotgenotenbijeenkomst in het Toon Hermans Huis Weert.

Thema: 'Fysieke en mentale ondersteuning bij hematologische kanker'.
Inleider: Sonja Baetsen, haptotherapeut van het Oncologie Team Weert.
Inloop: 19:00 uur start programma: 19:30 uur.
Plaats: Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1, Weert.

Meld je aan door een mail te sturen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of ons even te bellen op 0495 541 444.

Nieuwsbrief en privacy

Het Toon Hermans Huis Weert houdt zich aan de privacywetgeving. Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, hoeft u helemaal niets te doen! Hierdoor geeft u ons toestemming om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Indien u zich wilt afmelden, klik dan hier en we schrijven u per direct uit.Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel0495 541 444, IBAN
NL55 RABO 0156 7317 62

Openingstijden


ma-di-do: 9:00 – 16:00 uur
wo-vr: 9:00 – 13:00 uur
za en zo gesloten
 

Naar de website

Afmelden NieuwsbriefThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Toon Hermanshuisweert · Graaf Jacobstraat 1 · Weert, Limburg 6001 XA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp