Copy
Nieuwsbrief Toon Hermans Huis Weert

Nieuwsbrief 2019-04

Goudrenètje

Ik vind zo’n goudrenètje ’n juweeltje
’n blozend bolletje met kleurtjes op de wangen
Ik kijk ook telkens weer aandachtig naar het steeltje
Daar heeft zijn appelleven toch van afgehangen.

Toon Hermans

6 nov. Interview en Voorstelling over mantelzorg in Theater de Huiskamer

Samen met Punt Welzijn nodigen wij u uit voor een bijzondere voorstelling over mantelzorg. ‘Van de Hoop een Deugd maken’ is een theatervoorstelling gemaakt door de bekende theatermaaksters Nicoline van de Beek en Henriëtte Zoon.

Voorafgaand aan de voorstelling interviewt Jan Leenders het echtpaar Hermans dat voor elkaar mantelzorger is. U bent van harte welkom. Wel graag vooraf aanmelden

Lees verder...

“Door de yoga in het Toon Hermans Huis heb ik mijn leven weer op de rails gekregen”

Dat zei één van de gasten van het Toon Hermans Huis in Weert tegen Harry Peijs, die al 8 jaar yoga-oefeningen geeft in het huis. Een beter compliment kun je niet krijgen. Maar meer nog dan dat geeft het aan dat de gasten, die in het inloophuis de yogalessen volgen, er écht baat bij hebben.

Lees verder...

Activiteiten

De komende weken zijn er weer enkele nieuwe activiteiten in het Toon Hermans Huis Weert en een aantal activiteiten dat een vervolg krijgt. Door op 'Lees verder...' te klikken ziet u de info over de betreffende activiteiten.

  • 9 oktober lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker, thema incontinentie: hoe ga ik hier mee om.
  • 9 oktober workshop glas beschilderen.
  • 21 oktober informatiebijeenkomst gezonde leefstijl bij kanker (in SJG).
  • 12 november Café Toon Doodgewoon.
Lees verder...

Bestuurswisseling

Na een voorzitterschap van bijna 10 jaar heeft mevrouw Loekie van Maaren-van Balen per 1 september jl. het voorzitterschap van het Toon Hermans Huis Weert overgedragen aan de heer Henk Evers, tot voor kort burgemeester van Nederweert. In de volgende Nieuwsbrief besteden wij hier meer aandacht aan. De afgelopen tijd zijn Ria Soers en Gio de Monte tot het bestuur toegetreden. Wij stellen hen aan u voor:

Lees verder...

“Ik had niet gedacht dat het zó mooi zou zijn.
Dat dat kan!”

Aldus de reactie van één van de Toons Toppers 2019 die op 5 en 6 september de Mont Ventoux hebben beklommen. Samen met Team Mont Fou haalden zij meer dan € 30.000,- op en steunden daarmee het KWF en het Toon Hermans Huis Weert. We vroegen drie deelnemers naar hun ervaringen.

Lees verder...

Actie Rabobank ClubSupport

Het Toon Hermans Huis Weert is één van de toegelaten deelnemers aan de Rabo ClubSupport van Rabobank Weerterland en Cranendonck. Ben je lid van de Rabobank breng dan ook jouw stemmen uit op het Toon Hermans Huis Weert. Let op: alleen leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen stemmen. Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid.

Lees verder...

Een heel ander gezicht

Regelmatige bezoekers van het Toon Hermans Huis Weert zullen het ongetwijfeld hebben opgemerkt: Boven de entree van het huis is een mooie luifel met verlichting aangebracht. De luifel was al langer een grote wens. Dankzij een bijdrage vanuit het Samenfonds 0495 was dit nu ook financieel mogelijk.

Aangepaste Openingstijden

In verband met Weert kermis is het Toon Hermans Huis gesloten op maandag 30 september.

Nieuwsbrief en privacy

Het Toon Hermans Huis Weert houdt zich aan de privacywetgeving. Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, hoeft u helemaal niets te doen! Hierdoor geeft u ons toestemming om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u zich wilt afmelden, klik dan hier en we schrijven u per direct uit.Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel0495 541 444, IBAN
NL55 RABO 0156 7317 62

Openingstijden


ma-di-do: 9:00 – 16:00 uur
wo-vr: 9:00 – 13:00 uur
za en zo gesloten
 

Naar de website

Afmelden NieuwsbriefThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Toon Hermanshuisweert · Graaf Jacobstraat 1 · Weert, Limburg 6001 XA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp