Copy
Nieuwsbrief Toon Hermans Huis Weert

Nieuwsbrief 2018-02

Dokter

De dokter gaat kamperen,
hij is een olijk ventje,
en naast zijn tent in het groene gras
staat nog een assis-tentje
.

Toon Hermans

Aangepaste Openingstijden

Het Toon Hermans Huis is gesloten op:

  • Vrijdag 27 april Koningsdag
  • Donderdag en vrijdag 10 en 11 mei Hemelvaart
  • Maandag 21 mei Tweede Pinksterdag
  • Vrijdag 25 mei We Pink Your Day

Oproep Survivors

Tijdens de informatieavond op 18 april was er geen plek meer vrij in het Toon Hermans Huis. Er hebben zich al heel wat survivors aangemeld voor deelname aan de SamenLoopvoorHoop op 2 en 3 juni. 1 mei sluit de mogelijkheid om zich nog aan te melden.

Ben jij (ex)kankerpatiënt(e) meld je dan als survivor aan via ons mailadres. Als eregast hebben we een speciaal survivorprogramma voor jou.

Meer informatie over de SamenLoop vind je op de site www.samenloopvoorhoop.nl.

24 mei Theatervoorstelling "Van de Hoop een Deugd maken”

De Toon Hermans Huizen in Limburg nodigen u van harte uit voor een zeer bijzondere theatervoorstelling over hoop, hopeloosheid en wanhoop in de zorg. 

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.

25 mei We Pink Your Day

FeetCare4You organiseert ook dit jaar weer een bijzondere (gratis) wellnessdag. 

Tijdens en na de diagnose en de zware behandelingen ontzien vrouwen met kanker vaak hun gezin, kinderen, partner, familie en baan. “Gewoon doorgaan” is een veel gehoord motto. Laat je 25 mei eens extra verwennen met een uitgebreid programma.

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.

Nieuwe website Toon Hermans Huis

Een jaar hebben ze er aan gewerkt. Een nieuwe website van het Toon Hermans Huis die ook gemakkelijk op smartphones en tablets te lezen is. Wat begon als een redelijk te overziene klus, bleek door allerlei tegenslagen toch nog een heel traject. Maar Boy Kollée en Marcel van de Warenburg kijken toch terug op een leerzame periode en vooral ook een mooi resultaat.

Lees verder...

Ine Aspers verzorgt ontspanningsmassages

Sinds kort verzorgt gespecialiseerd schoonheidsspecialiste Ine Aspers-Martens op de laatste woensdagen van de maand in het Toon Hermans Huis ontspanningsmassages. “Ik help graag mensen en krijg er ook ontzettend veel voor terug”, aldus Ine.

Lees verder...

Toons Toppers 2018 in training

Dit jaar gaat voor de zesde keer in successie een team van Toons Toppers de magische berg de Mont Ventoux beklimmen. De eerste trainingen hebben de 12 fietsers en 15 wandelaars al achter de rug. We vragen twee deelnemers naar hun ervaringen en motivatie.

Lees verder...

16 juni Jan Caristocht 2018

Als training en voorbereiding voor de Toons Toppers organiseert het Toon Hermans Huis Weert e.o. dit jaar voor de zesde keer een sponsor-wandel- en fietstocht onder de naam Jan Caristocht. Wil je mee doen aan de tocht of sponsoren? Meld je aan via onze mail of telefonisch (0495) 541 444.

Lees verder...


Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel0495 541 444, IBAN
NL55 RABO 0156 7317 62

Openingstijden


ma-di-do: 9:00 – 16:00 uur
wo-vr: 9:00 – 13:00 uur
za en zo gesloten

Naar de website
uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp