Copy
Meernieuws 12
2019 - 2020 

Dag allemaal,

Vorige week donderdag lieten alle kinderen hun lampion zien op school. Er waren veel verschillende lampions. Bijvoorbeeld in de vorm van een mandarijn, Picasso of een pinguïn. Elke klas van de hele school deed mee. De lampionnen van de groepen uit de unit waren te zien in het gymlokaal. Dit was het verslag van deze week. 

Ollie Spits

Baby Juf Xenia

Op 27 oktober hebben juf Xenia en haar man Rob een prachtige zoon gekregen. Hij heet Tobias. Met z'n drieën wonen ze op: De Sporen 18, 9472 ZD, Zuidlaren. We wensen hun een fantastische tijd met Tobias. 

Groep 8 plant de eerste boom van het Park

De kinderen van groep 8 planten op 27 november samen met juf Ria de eerste boom van het Park. Dat doen ze samen met wethouder Chakor van de gemeente Groningen. Ze gaan er op de fiets naar toe!

Kerstspullen 

De activiteitencommissie is op zoek naar allerlei kerstversieringen, kerstbomen en allerlei spullen waar ze de school gezellig mee kunnen maken in de kerstperiode. Als je wat hebt graag even afgeven bij Peter. 

Sinterklaas in de wijk! 

Heugelijk nieuws! Sinterklaas komt dit jaar ook naar Meerstad, kom jij ook?

Hij zal op zaterdag 23 november per boot rond half twee bij de kade aan de Waterviolier aankomen (naast SWS Meeroevers). Rond drie uur zal hij weer vertrekken. Jullie zijn uiteraard van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Sinterklaas zou erg graag van de kinderen van school post ontvangen, dit mag van alles zijn, wees creatief!

Vanaf 12 november staan er enkele herkenbare ‘brievenbussen’ in school,  waar de post voor Sinterklaas ingeleverd kan worden. Wij zullen ervoor zorgen dat deze post op 23 november bij Sinterklaas bezorgd wordt, zodat hij dat bij aankomst in Meerstad allemaal kan bekijken. Inleveren kan t/m vrijdag 22 november, graag de post voorzien van naam en leeftijd.

Ouder enquête

Als  het goed is heeft iedereen inmiddels de link naar de ouder enquête gekregen. We hopen middels de enquête een helder beeld te krijgen over hoe ouders tegen onze school aankijken. Waar gaat het goed en waar kan het beter. Ik hoop dat iedereen de tijd neemt om de enquête in te vullen. Het kost je maximaal 10 minuten om de enquête in te vullen. Als school gaan we natuurlijk voor de hoogste waardering maar we hopen ook op een kritische blik van onze ouders. We maken een verslag van de enquête, geven aan waar we mee aan de slag gaan en we nemen de resultaten op in de schoolgids van 2020 - 2021. 

Onderzoek Accare: deelnemers gezocht (ingezonden mededeling) 

Hoi!
KINDEREN VAN 4 T/M 11 JAAR GEZOCHT
Voor mijn scriptie help ik mee aan een groot onderzoek van Accare naar de verschillen tussen kinderen met en zonder ADHD. Ik ben op zoek naar 30 kinderen zonder ADHD waarbij ik een aantal testjes mag doen. Deze brengen de beloningsgevoeligheid, concentratie en relatie met ouders in kaart. Dit zal ongeveer 1 uur duren en kan plaatsvinden bij ouders thuis of op school. Daarnaast zal ik telefonisch een afspraak inplannen om bij 1 van de ouders een interview af te nemen van 30 minuten. De gegevens van de kinderen zijn strikt persoonlijk en worden enkel voor dit onderzoek gebruikt en niet met anderen gedeeld. 

Als dank voor deelname willen we een vergoeding geven, in de vorm van een cadeaubon van €10.
Delen wordt gewaardeerd en deelname zou mij enorm helpen. 
Je kunt contact met mij opnemen via: britt_vleugel@hotmail.com

Wil je meer weten? Lees de bijlage

Agenda: 

  • 25 november poppentheater verkeersplaneet voor groep 4
  • 25 november 17:00 identiteitscommissie 
  • 5 december Sinterklaasviering
  • 6 december studiedag TEAM, kinderen vrij
  • 17 december kerstviering
  • 21 december start kerstvakantie

Kom in contact


(050) 230 60 61
info@samenwerkingsschoolmeeroevers.nl
www.samenwerkingsschoolmeeroevers.nl
 

Volg ons op