Copy
Meernieuws 1
2019 - 2020 

Dag allemaal,

Maandag gaan de deuren van onze school weer open! Na zes weken vakantie gaan alle kinderen weer aan de slag. Voor de vakantie hebben de kinderen al kunnen wennen in hun nieuwe groep en kennis kunnen maken met hun nieuwe leerkracht. Vanaf maandag start er nog een nieuwe leerkracht bij ons op school: Meester Wouter van Riet. Meester Wouter gaat in eerste instantie het zwangerschapsverlof van juf Xenia op maandag/dinsdag/woensdag doen. Juf Xenia zal er de eerste weken na de vakantie nog wel zijn en gezamenlijk met hem en met juf Nynke de groep opstarten. Meester Wouter en de andere nieuwe leerkrachten die zich nog niet hebben voorgesteld schrijven volgende week iets over zichzelf en hun ambities in de volgende nieuwsbrief. 
In de afgelopen zes weken zijn onze nieuwe lokalen geplaatst en afgebouwd. Op de foto hierboven zie je de eerste inrichting van de nieuwe unitgroepen. 
In het nieuwe gedeelte komt de bovenbouw unit en gaat SKSG de buitenschoolse opvang doen. Het gebouw is daarmee al weer vol. Op dit moment wordt er de laatste hand gelegd aan het terrein. Om de school heen moet er nog wat worden afgewerkt en op het terrein naast het huidige plein worden nog graszoden gelegd en een zandbak gemaakt. De afgelopen week hebben de leerkrachten de lokalen weer mooi ingericht, zijn de planningen gemaakt, zijn de leerlingen goed overgedragen op de volgende leerkracht en heeft de schoonmaak het gebouw weer fris en schoon gemaakt. Na een week hard werken is de school weer helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. We wensen al onze kinderen een goede start en een fijn nieuw schooljaar!Harm Wolthuis

Optimist on Tour 

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 doen mee met de "Optimist on Tour" . hierbij leren ze zeilen in kleine optimistjes. In deze bijlage vind je alle informatie en het toestemmingsformulier. Het toestemmingsformulier moeten de kinderen, ondertekend, weer meenemen naar school. Zonder dit formulier mogen ze niet meedoen. De ouders hebben hierover ook een aparte mail gehad. In de klassen ligt ook een aantal formulieren.  

Informatieavond 2 september 

Op 2 september hebben we onze jaarlijkse informatieavond in de groepen. We beginnen eerst in de centrale hal met het voorstellen van de leerkrachten. Daarna blijven de ouders van de kleuters daar nog even en gaan de andere ouders naar de klas van hun kind. We beginnen om 19:00 uur en ronden om 20:00 uur af.  

Administratieve ondersteuning 

Vanaf dit schooljaar hebben we drie dagen in de week administratieve ondersteuning. Marga Balkema  komt op dinsdag-woensdag-donderdag ons helpen. Ze zal de telefoon opnemen, de ziekte registreren en de leerkrachten en de schoolleider ondersteunen. Via de mail is ze bereikbaar: marga.balkema@stichtingopos.nl. We wensen Marga een fijne tijd bij ons op school!  

Agenda

  • 26 augustus Start nieuwe schooljaar
  • 30 augustus Optimist on Tour voor groep 5-8
  • 2 september informatieavond 19:00 - 20:00 uur
  • Week 9 September: Schoolreizen en schoolkamp
  • 25 september studiedag Visible Learning, kinderen vrij
  • 30 september informatiemiddag ouders groep 6-7-8 (17:00-18:00)
  • 2 oktober Start Kinderboekenweek
  • 4 oktober Start Typelessen 
  • 10 oktober Dag van de Duurzaamheid

Kom in contact


(050) 230 60 61
info@samenwerkingsschoolmeeroevers.nl
www.samenwerkingsschoolmeeroevers.nl
 

Volg ons op