Copy
Αγαπητά μέλη, φίλοι και συνεργάτες,

Η έναρξη του φθινοπώρου ήρθε μαζί με μία βράβευση για το Πρόγραμμά μας «ΣτηρίΖΟΥΜΕ» στα Healthcare Business Awards 2018 με το BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Προσφορά στην Υγεία από ΜΚΟ».

Θυμίζουμε ότι το ΣτηρίΖΟΥΜΕ (πιλοτικό πρόγραμμα για την κατ’ οίκον νοσηλεία και ψυχοκοινωνική στήριξη των καρκινοπαθών σε όλα τα στάδια της νόσου), υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΚΕΦΙ και την οικονομική στήριξη του Ιδρύματος Σ. Νιάρχος.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το Πρόγραμμα ΣτηρίΖΟΥΜΕ να μπορέσει να συνεχιστεί, διότι απέδειξε σε όλους μας ότι είναι πολύ σημαντικό για την ανακουφιστική φροντίδα των καρκινοπαθών στο σπίτι.

 
 
Το Σάββατο 15/9/2018 πραγματοποιήθηκε στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας το 5οΔιεπιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Νοσηλεία στο σπίτι» και στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σε θέματα σχετικά με τον εθελοντισμό και την υγεία.


Για το Συμπόσιο αυτό συνεργάστηκαν ο «Σύλλογος ΝΟΣΗΛΕΙΑ» από την Αθήνα και η Ορθόδοξος Αυτοκέφαλος Εκκλησία της Αλβανίας με το Ίδρυμα Υγείας «Ευαγγελισμός»  και το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του Κολλεγίου «Πνοή Αγάπης» που λειτουργούν στο Αργυρόκαστρο.
Ενεργή συμμετοχή με ομιλήτρια είχε και  ο Σύλλογος παροχής φροντίδας και κατ’οίκον Νοσηλείας Σύρου.
.

Την επομένη ημέρα, Κυριακή 16/9/2018, η ομάδα μας συνέχισε το πρόγραμμα της 6ήμερης εκδρομής της και επισκέφθηκε στα Τίρανα την  Ορθόδοξο Μητρόπολη  όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος μας δέχθηκε με αγάπη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο όπου μας ενημέρωσε για το πλούσιο έργο και την αποστολή της Εκκλησίας στην Αλβανία.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
 

Βραβείο εθελοντικής προσφοράς για 2η χρονιά απενεμήθη στη «Νοσηλεία» κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Εθελοντισμού "Voluntary Action" 2018
στην κατηγορία «Υγεία και Πρόνοια». 
Την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαν οι Νικητές του Προγράμματος World of Difference 2018 και η ψυχολόγος μας Βάλια Πατατανέ ήταν ανάμεσά τους!


Στη χώρα μας, τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών αντιπροσωπεύουν ποσοστό πάνω από το 21,3% του πληθυσμού και σύμφωνα με τις προβλέψεις το 2030 θα είναι περίπου το 30% του πληθυσμού ενώ το 2050 θα πλησιάσουν το 1/3 του πληθυσμού!Η «Νοσηλεία» από το 2001 φροντίζει ώστε όσο γίνεται περισσότεροι ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να μετακινηθούν, να έχουν δωρεάν κατ’ οίκον υπηρεσίες φροντίδας υγείας! 
Η δωρεάν κατ’ οίκον ιατρονοσηλευτική φροντίδα και ψυχοκοινωνική υποστήριξη απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες ασθενείς με χρόνια νοσήματα που δυσκολεύονται να μετακινηθούν και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. 
Σημαντική πηγή εσόδων για να υλοποιούμε τα προγράμματά μας είναι οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε.
Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε και φέτος φιλανθρωπικό bazaar στις 29-30/11 & 01/12/2018 στην Αίθουσα ΜΕΤΡΟ Συντάγματος.Η υποστήριξή σας είναι πολύτιμη!  
Μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας με οποιονδήποτε τρόπο (προϊόντα/υπηρεσίες, οικονομική ενίσχυση, βοήθεια κατά τη διεξαγωγή του) και να κινητοποιήσετε και τους φίλους σας.

Ενδεικτικά συγκεντρώνουμε τα παρακάτω είδη: 

  • Βιβλία
  • Χριστουγεννιάτικα στολίδια
  • Παιχνίδια
  • Υαλικά και είδη σπιτιού
  • Διακοσμητικά είδη
  • Μπιζού
  • Τσάντες, πορτοφόλια

Τα είδη συγκεντρώνονται μέχρι τις 23/11 στην οδό Ιακωβάτων 50, Αθήνα και ώρες 8-4μ.μ.
Εάν δε σας βολεύει αυτός το τρόπος παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 211 2395.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου, Κατεβάστε το εικαστικό για την αναζήτηση ειδών.

Θέλετε να βοηθήσετε στην προετοιμασία ή κατά τη διάρκεια του Bazaar;
Πατήστε εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα
Θέλετε να βοηθήσετε στην υποστήριξη των Social media της "Νοσηλείας";

 

 

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις στο έργο μας!

Γίνε Μέλος με 15 ΕΥΡΩ ετήσια συνδρομή.
Συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ.

Γίνε Φίλος, ακόμα και μία δωρεά μικρού χρηματικού ποσού είναι πολύ σημαντική για την υποστήριξη των προγραμμάτων που υλοποιούμε, καθώς η «Νοσηλεία» είναι αυτοχρηματοδοτούμενος οργανισμός. Μάθε περισσότερα εδώ.

Γίνε Εθελοντής, έλα μαζί μας στην ανιδιοτελή προσφορά για την κοινωνία και τον άνθρωπο! Συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ.
Ιστοσελίδα
Facebook
Copyright © 2018 Σύλλογος Νοσηλεία, All rights reserved.


Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ή να απεγγραφείτε από τη λίστα μας.

Email Marketing Powered by Mailchimp