Copy
Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες,

Στην προσπάθειά μας να ενδυναμώσουμε τη σχέση μας μαζί σας, στο 2ο Newsletter που σας αποστέλλουμε σάς ενημερώνουμε συνοπτικά για τις δράσεις της «Νοσηλείας» κατά το προηγούμενο τρίμηνο.

Δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία και φροντίδα του ογκολογικού ασθενή

Ο βασικός στόχος του προγράμματος είναι να αντιμετωπιστούν όσο γίνεται καλύτερα οι ιατρο-νοσηλευτικές και ψυχο-κοινωνικές ανάγκες των ογκολογικών ασθενών στο οικείο περιβάλλον τους και η μείωση της συχνότητας νοσηλείας στα νοσοκομεία έτσι ώστε να  αποφύγουν την ταλαιπωρία, αλλά και τις πιθανές και επικίνδυνες για την υγεία τους  ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το ΣτηρίΖΟΥΜΕ έρχονται να συμπληρώσουν και να επεκτείνουν τη φροντίδα του ασθενούς μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο σύμφωνα με την αρχή του «συνεχούς της φροντίδας».

Οι παρεμβάσεις του προγράμματος γίνονται σε επικοινωνία και συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς, ώστε να παρασχεθεί η καλύτερη δυνατή βοήθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ
 • Στις 8 Οκτωβρίου, η ομάδα μας συμμετείχε στην εκδήλωση του Higgs “ NGO Fair” μαζί με 60 MKO από όλη την Ελλάδα & 12 από τα μεγαλύτερα Κοινωφελή Ιδρύματα της χώρας, με το θέμα: “Ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα στο περιβάλλον του ασθενή που πάσχει από καρκίνο”. Παράλληλα παρουσιάσαμε το νέο μας Πρόγραμμα ΣτηρίΖΟΥΜΕ - κατ’οίκον υποστήριξη των μαχητών του καρκίνου.
 • Η Συνέντευξη της Ομάδας μας φιλοξενήθηκε στα «Success Stories: 1ος Κύκλος Accelerator» στο newsletter του HIGGS. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
 • Στις 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε Ομιλία με θέμα: «Μύθοι και αλήθειες για τη διατροφή» για τους γονείς και φίλους του Συλλόγου «Η Ανοιχτή Αγκαλιά».
 • Στις 30 και 31 Οκτωβρίου η Ομάδα των Επαγγελματιών Υγείας του προγράμματος «ΣτηρίΖΟΥΜΕ» εκπαιδεύτηκε σχετικά με τη "Θεραπεία Πόνου και την Παρηγορική Φροντίδα"  από την Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας -ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. με σεμινάριο που διοργανώθηκε ειδικά για το πρόγραμμα. 
 • 1 Νοεμβρίου 2017: Έναρξη των κατ’ οίκον επισκέψεων των Επαγγελματιών Υγείας του ΣτηρίΖΟΥΜΕ. Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

 • Στις 9 Νοεμβρίου 2017 συμμετείχαμε στην Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος «Αντιμετωπίζοντας το φαινομενικά αδύνατο» - Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών. Σκοπός της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος.

  Στην Ημερίδα παρουσιάστηκε και το νέο Πρόγραμμα Κατ'οίκον υποστήριξης μαχητών του καρκίνου "ΣτηρίΖΟΥΜΕ" από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της "Νοσηλείας", Δρ Ιωάννη Κωνσταντινίδη.
 • Στις 23-25 Νοεμβρίου 2017 διοργανώσαμε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας στην Αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Με τα έσοδα θα καλύψουμε μέρος των λειτουργικών εξόδων μας προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε δωρεάν κατ’οίκον νοσηλεία στους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Εκτός από την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μας οφείλουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους: 

Χορηγούς επικοινωνίας:

Μέντα 88 fm,
Zougla.gr (official),

και στους Υποστηρικτές της εκδήλωσης:

Pizza Hut
Pizza Fan
McCANN Athens
MEMNON TRAVEL
Karamalegkos Bros - Innovative Event Solutions
Interasco.gr, 
ZOOMSERIE
Ροδόδερμα - Σαπωνοποιΐα - Βαρβουτσής
Super Market Σκλαβενίτης, 
Εκδόσεις Σαββάλας | Savalas Publishers, 
Inner Wheel, 
Εργαζόμενους/ες στα Κεντρικά Γραφεία των Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ,
Κηδεμόνες/μητέρες των Α.με.Α. του Συλλόγου «Ανοιχτή Αγκαλιά»
 • Στις 9 Δεκεμβρίου 2017 συμμετείχαμε στο 1ο Συνέδριο Υγείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με θέμα "Νοσηλεία στο σπίτι - ΣτηρίΖΟΥΜΕ" στο οποίο παρουσιάσαμε το νέο μας πρόγραμμα για την κατ'οίκον υποστήριξη των μαχητών του καρκίνου.
   
 • Η «Νοσηλεία» στήριξε την «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ» (Π.Ε.ΦΙ.Π.) με είδη ρουχισμού.
   
 • Τις μέρες των Χριστουγέννων, οι εθελοντές της Ομάδας μας που Στηρίζει τους μοναχικούς ασθενείς στο Νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος», επισκέφθηκαν όλους τους ασθενείς του νοσοκομείου και τους μοίρασαν ευχές και δώρα.

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις

 • Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 1:30μ.μ. σας περιμένουμε στην ετήσια Συνεστίασή μας που θα γίνει στην Αίθουσα του Μουσικού Μεζεδοπωλείου «Το Κλειδί».
   
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να εξασφαλίσετε τις προσκλήσεις σας έγκαιρα. Πληροφορίες στο τηλ. 2102112395.
 • Προγραμματίζουμε εκδρομή των μελών και των φίλων μας για την οποία θα ενημερωθείτε σύντομα.

Προγράμματα

Νοσηλεία στο σπίτι σε κλινήρεις ασθενείς με χρόνιες παθήσεις
Κοινωνική αποθήκη φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και ορθοπεδικών βοηθημάτων
Στήριξη Μοναχικού ασθενή στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος»
Πρόγραμμα παροχής δωρεάν ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών περίθαλψης για τα άτομα με αναπηρία του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. «Η Ανοιχτή Αγκαλιά».
 • Στα προγράμματα της «Νοσηλείας» προστίθεται και η ψυχολογική υποστήριξη ασθενών, φροντιστών και εθελοντών

Σας θυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή για να εγγραφείτε μέλος στη «Νοσηλεία» είναι 15 ευρώ και με αυτόν τον τρόπο μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να παρέχουμε δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ασθενείς που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής μέλους πατήστε εδώ:

Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής Μέλους
Ιστοσελίδα
Facebook Page
Copyright © 2018 Σύλλογος Νοσηλεία, All rights reserved.


Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ή να απεγγραφείτε από τη λίστα μας.

Email Marketing Powered by Mailchimp