Copy
 

 
 

AANBOD TRAININGEN CULTUUREDUCATIE
Beste <<Voornaam>>,


Met veel trots presenteren wij je hierbij de brochure Deskundigheidsbevordering cultuureducatie 2018-2019. In deze brochure vind je al het aanbod van Westland Cultuurweb om nóg deskundiger te worden in het werken met de kunstdisciplines. Zo hebben we voor icc'ers de bekende Icc-labs en het Icc- & Cultuurlab, maar ook een verdiepingscursus cultuurportfolio. Voor leerkrachten én icc'ers organiseren we de instaptraining en de jaarlijkse Kunst & School conferentie. Nieuw zijn de verdiepingstrainingen in elke kunstdiscipline. In één middag dompel je je onder om je kennis over een discipline bij te schaven. Je kunt aan de slag met dramatische werkvormen, creatief met taal, onderzoeken en experimenteren met beeldende kunst, erfgoed in het nu, dans als expressiemiddel, fictiefilm en creative music making. 

Natuurlijk kun je de expertise ook je eigen school in halen. Bijvoorbeeld door co-teaching, teamtrainingen, experttrainingen of korte cursussen in te zetten. Op beleidsvlak helpen we je verder door de cultuurcoaches, ondersteuning bij de leerlijn vakoverstijgend en ondersteuning bij het worden van cultuurprofielschool.  In de brochure vind je alle informatie over het aanbod in bijeenkomsten, conferentie, trainingen en cursussen. Aanmelden kan ook al via dit formulier. Je kunt je in één keer voor alle bijeenkomsten aanmelden. Alleen voor de Kunst & School conferentie heb je dit aparte formulier nodig. Als je je later voor meer bijeenkomsten aan wilt melden, is dat geen probleem: je ontvangt na het verzenden van het formulier je eigen aanmeldlink in je mailbox, waarmee je altijd nog wijzigingen kunt aanbrengen.

Binnenkort valt de gedrukte brochure nog bij jullie op de mat. Blader hem eens door en kijk welk aanbod het beste bij jou past. We hopen je volgend jaar veelvuldig te zien!


Met vriendelijke groet,

Jeroen Kunstman, Iris Scheffers & Ilona Rozenboom
Westland Cultuurweb
Copyright © 2018 Westland Cultuurweb
info@westlandcultuurweb.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je directeur of icc'er op een Westlandse basisschool bent.
Wil je deze e-mail niet ontvangen? Schrijf je hier uit.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Westland Cultuurweb · Zuideinde 12 · Naaldwijk, Zuid-Holland 2671 MH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp