Copy
 

 
 

BROCHURE KUNSTPRACHT 9
Beste <<Voornaam>>,


Het is zover! De mijlpaal is bereikt. De programmering voor Kunstpracht 9 is helemaal rond. In de brochure lees je alles over de voorstellingen en museabezoeken die je voor volgend jaar kunt kiezen. Met de onderbouw kun je naar de muziekvoorstelling Waar de wind woont in WestlandTheater De Naald of naar museum Boijmans van Beuningen. Of kies je toch voor het ontvangen van De vervelende bus bij jou op school? De middenbouw kan naar de dansvoorstelling Roest in De Naald of naar museum Villa Zebra. Maar ook hier kun je kiezen voor een spektakel voor je eigen schooldeur: de Snakkar komt graag bij jullie langs! En voor de bovenbouw kun je naar De koning van Katoren, naar het Internationaal Film Festival in Rotterdam of naar de Kunsthal. Kortom: veel moois om uit te kiezen!

De volledige brochure van Kunstpracht 9 in 2018-2019 vind je hier. Deelnemen kost €5,50 per leerling exclusief optioneel busvervoer à €1 per leerling. Aanmelden kan tot de meivakantie (deadline 26 april 2018). 

We hopen natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn over het programma als wij en dat jullie je graag willen aanmelden. Dat kan via het aanmeldformulier op onze website.

Binnenkort valt de gedrukte brochure nog bij jullie op de mat. Zodat je rustig kunt bladeren, dromen en kiezen. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op.  


Met vriendelijke groet,

Jeroen Kunstman, Iris Scheffers & Ilona Rozenboom
Westland Cultuurweb
Copyright © 2018 Westland Cultuurweb
info@westlandcultuurweb.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je directeur of icc'er op een Westlandse basisschool bent.
Wil je deze e-mail niet ontvangen? Schrijf je hier uit.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Westland Cultuurweb · Zuideinde 12 · Naaldwijk, Zuid-Holland 2671 MH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp