Copy
 


 
Uitnodiging: Icc-lab 'ON TOUR'

Meld je aan voor het icc-lab van woensdag 19 september
Beste <<Voornaam>>,


Op woensdag 19 september is het weer zover: tijd voor ons welbekende icc-lab! Het eerste icc-lab van dit jaar is anders dan anders. Het lab vindt deze keer namelijk plaats in de Kunsthal, waar jullie een leuk en afwisselend programma mogen verwachten. Om 14:00 stappen we op de bus, die op ons wacht bij de Albert Heijn Naaldwijk, Verdiplein. Rond 18:00 verwachten we weer terug in Naaldwijk te zijn.

We beginnen het lab met een bezoek aan de tentoonstelling Viktor & Rolf. In groepjes bezoeken we de expositie rondom het thema Wearable art. Daarna gaan we naar het atelier om zelf aan de slag te gaan. Na een korte pauze vervolgen we het programma met een workshop vakoverstijgende cultuureducatie. Eind vorig schooljaar hebben jullie mooie sets met leskaarten ontvangen. Maar hoe gebruik je deze kaarten nou in de klas? Na een uitleg ervaren we zelf een aantal lesonderdelen. 

Kortom, een actieve middag vol kunst en cultuur om veel zin in te hebben! Het is daarnaast een moment om elkaar beter te leren kennen, in gesprek te gaan over cultuureducatie en te ervaren wat cultuureducatie met je leerlingen doet. 

Deelname aan deze bijzondere editie van het icc-lab is gratis voor alle Westlandse cultuurcoördinatoren. Inschrijven kan tot en met vrijdag 7 september via deze link. Ben je in het bezit van een museumjaarkaart, mail dat dan even naar Iris via ischeffers@westlandcultuurweb.nl.

We hopen op een bus vol enthousiaste icc'ers. Tot 19 september!


Met vriendelijke groet,

Ilona Rozenboom & Iris Scheffers
Westland Cultuurweb
Copyright © 2018 Westland Cultuurweb. Alle rechten voorbehouden.
info@westlandcultuurweb.nl

Ons adres is: Westland Cultuurweb, Zuideinde 12, 2671 MH Naaldwijk.
Voeg ons toe aan je adresboek

Je ontvangt deze e-mail omdat je directeur of icc'er op een Westlandse basisschool bent.
Wil je deze nieuwsbrief niet ontvangen? Schrijf je hier uit of update hier je e-mail voorkeuren.

Email Marketing Powered by Mailchimp