Copy
Nieuwsbrief januari 2021

 

Warm nieuws in het TEC Journaal 
 

Een nieuw TEC Journaal staat voor je klaar. In deze derde uitzending vertellen we je alles over de aanleg van het Traais Warmtenetwerk. Ook interessant als je nog niet in aanmerking komt om je woning aan te sluiten op het warmtenet. 

In deze uitzending:

  • Sander (projectleider aanleg warmtenet) deelt de planning van de aanleg. Je krijgt een goed beeld welke straten de komende jaren kunnen aansluiten.
  • Remco (projectleider warmte) legt uit hoe woningen aangesloten kunnen worden op het Traais Warmtenetwerk. Ben je benieuwd wat aansluiten op het warmtenet betekent voor jouw woning? Remco komt graag bij je langs om jouw woning in kaart te brengen.
  • 'De vraag van' wordt deze keer gesteld door Zeb. Hij heeft een vraag over warmte uit de Mark.

Webinar 'Warmte uit Traaie'


Vorige week hebben we de informatie-bijeenkomsten 'Warmte uit Traaie' online georganiseerd.

Aan de bewoners uit het gebied waar het warmtenet is of wordt aangelegd vertelden we wat een aansluiting op het Traais Warmtenetwerk betekent voor de woning.

Heb je het webinar gemist? Gelukkig kun je het terugkijken. Heb je vragen of wil je een Warm-TECgesprek aanvragen? Stuur een mail naar info@traaisenergiecolectief.nl.
 

Online Algemene Ledenvergadering (ALV)


Door de coronamaatregelen zijn fysieke bijeenkomsten niet mogelijk. Het bestuur heeft daarom besloten een digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd donderdag 25 februari om 20.00 uur online deel te nemen.

Binnenkort ontvangen alle leden en donateurs de uitnodiging per mail inclusief de stukken ter voorbereiding van de vergadering. Ook geven we je uitleg hoe een online ALV in zijn werk gaat. Zet je de datum alvast in de agenda? 
 
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp