Copy
Nieuwsbrief augustus 2020

 

REMINDER FIETSPUZZELTOCHT
Zaterdag 29 augustus
Start 14.00-15.00 uur TECstek
 

Staat de fietspuzzeltocht al in jouw agenda? We hebben een mooie route van ongeveer 15 kilometer uitgestippeld, geschikt voor jong en oud. Deze energieroute door het Traaise land leidt je langs punten die herkenbaar zijn voor ons collectief.

Op elke locatie tref je iets leuks te doen of te zien aan. En zoals bekend, wij zijn gek op puzzelen. We geven je een opdracht mee en de winnaar ontvangt een prachtige prijs; een Traaise Bouwsteen ter waarde van €250,-.

We verklappen al een klein detail over de route: je eindigt op de TECstek. Hier staat een koud drankje en natuurlijk ons nieuwe biertje Be(e)TEC voor je klaar.

Praktische info:
Het startpunt is de TECstek aan de Bredaseweg 26a. Je kunt tussen 14.00 en 15.00 uur starten en krijgt een routebeschrijving en een puzzelopdracht mee. Je fietst en puzzelt in jouw eigen tempo. Aanmelden is niet nodig. 

REMINDER MEET UP
 

Donderdag 3 september
Inloopavond van 19.30
tot 22.00 uur
Coronaproof fotomoment om 20.00 uur


Wat hebben we veel inschrijvingen voor Traaise Bouwstenen ontvangen, de teller staat nu op 1676. Ons streefdoel van 2020 Bouwstenen komt dichtbij! Inschrijven kan nog t/m zondag 6 september. Tijd voor de laatste ronde! Heb jij nog interesse om te investeren in één of meerdere Bouwstenen? Dan is dit je kans. Met jouw investering komen we dichterbij het streefbedrag van €505.000,-.

Graag nodigen we je uit aanstaande donderdag 3 september samen met ons te proosten op het mooie aantal inschrijvingen voor de Traaise Bouwstenen. Je bent tussen 19.30 en 22.00 uur welkom in en voor het Witte Kerkje. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Deze avond beantwoorden we graag al je vragen.

Het fotomoment om 20.00 uur bij ons puzzelbord gaat in aangepaste vorm door. Een groepsfoto kan niet i.v.m. met de 1,5 meter afstand. Een klein aantal mensen op gepaste afstand voor het puzzelbord kan wel. Of wil je samen met je partner of kinderen op de foto? Dat kan natuurlijk! 

Graag ontmoeten we je 3 september tussen 19.30 - 22.00 uur. Uiteraard houden we ons aan de regels van het RIVM en hebben een TEC-mondkapje voor je klaarliggen.
 
Puzzelbord foto

Bovenstaande foto werd in 1971 door Johan van Gurp van De Stem (nu BN DeStem) gemaakt. Het puzzelbord stond met de achterzijde naar de toenmalige pastorietuin, nu Woonzorgcentrum Antonius Abt.

Terheijdenaren kochten puzzelstukjes, die op het bord werden geplaatst. Zo werd er een prachtig bedrag bijeengebracht en het Puzzelbad gerealiseerd. De foto geeft aan hoe deze actie leefde in het dorp.

Nu zijn we weer aan het puzzelen en staat er aan de andere kant van het plein een puzzelbord. Voor iedere inschrijving voor Traaise Bouwstenen plaatsen we een puzzelstukje op het bord. Daar wilden we graag samen met jou om 20.00 uur een foto van maken. 

Gezien de huidige omstandigheden rondom het corona-virus is een gezamenlijk fotomoment bij ons puzzelbord niet verstandig. Het kan wel in kleine groepjes op 1,5 meter afstand. We zorgen voor TEC-mondkapjes zodat je veilig naast elkaar staat. Doe jij en/of je kinderen mee? Graag tot dan!
 
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp