Copy
Nieuwsbrief juni 2021
Foto: Ruben Holsappel voert kwaliteitscontrole uit op de TECstek 

Ga direct naar het TEC JournaalTraaienaren doen oproep in het TEC Journaal 


De terrassen zijn weer open, de sportscholen openden de deuren en winkelen zonder afspraak kan weer. Mooie stappen richting het 'nieuwe normaal'. Ook wij kijken ernaar uit om je binnenkort weer te ontmoeten en denken momenteel na over een goede vorm waarin dit kan. 

Achter de schermen hebben we -ondanks corona- hard gewerkt aan de wind-, zon-, warmte- en besparingsprojecten en de ontwikkeling van de Energiebrouwerij aan de Schansstraat. Dit kunnen we niet alleen, voor specifieke werkzaamheden huren we een specialist in. In het TEC journaal stellen we dit keer Ruben Holsappel aan je voor. Hij ondersteunt ons in de ontwikkeling van het warmtenet.

In deze uitzending ook een aantal Traaienaren die een beroep doen op jou, je familieleden, vrienden en/of buren om lid te worden van het Traais Energie Collectief. Leo en Jonas stonden enthousiast voor de camera met een vraag over de stroom van onze windmolen.

Bekijk hier de uitzending van het TEC Journaal.
 

Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp