Copy
Nieuwsbrief maart 2021

 

Het laatste nieuws in het TEC Journaal!

In de vierde uitzending van het TEC Journaal doen we verslag van de zitting over de omgevingsvergunning voor Zonnepark de Bergen bij de Raad van State in Den Haag. Onze advocaat Yasemin Demirci (Hekkelman Advocaten) licht toe wat er tijdens de zitting aan de orde kwam en wanneer we een uitspraak kunnen verwachten.

Ook krijg je een korte update over de werkzaamheden bij de Energiebrouwerij aan de Schansstraat. Het is een bijzondere plek met een rijke geschiedenis. Johan en Fer, onze lokale amateur historici, nemen je mee naar het verleden.

En weet jij het verschil tussen zonneboilers en zonnepanelen? We kregen er een vraag over van Tim.

Tot slot blikt Lambert (bestuurslid) terug op de online Algemene Ledenvergadering (ALV) van vorige week donderdag. Meer dan honderd leden en donateurs waren deze avond digitaal aanwezig. Heb je de ALV gemist en wil je weten wat de bestuursleden hebben besproken en waarover is gestemd? Je kunt de bijeenkomst terugkijken

 
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp