Copy
Nieuwsbrief oktober 2021


Verslag Meet Up 1 oktober
 

Vrijdag 1 oktober kon de Meet Up van het Traais Energie Collectief eindelijk weer ‘live’ doorgaan. Een kleine 100 bezoekers kwam af op onze TEC-circustent. Die stond op het weiland van Anja en Kees van Oosterhout aan de Bergen. Niet zomaar een plek, maar de locatie waar ons Traaise zonnepark is gepland.

Er was een hoop te bespreken. Was je er niet bij? Of kijk je graag nog even terug? We hebben een aftermovie gemaakt en de avond voor je samengevat.

Het verslag, de aftermovie en de foto's vind je op onze website
 

De Heldenreis van de Traaienaren


Het verhaal van het Traais Energie Collectief startte een aantal jaren geleden met een droom; het realiseren van energievrijstaat Terheijden.

Maar hoe komt men in Terheijden van ‘Het lukt zeker niet, hè?’, naar ‘Ja da wil ik!’ Antropoloog Ragnhild Scheifes ging op zoek naar de succesfactoren en schreef het antropologisch verslag: ‘De Heldenreis van de Traaienaren’.

Benieuwd naar de bevindingen van de antropoloog? Op onze website vind je het verslag.
 

Student Dorien schrijft over het Traais Energie Collectief

 

Onlangs spraken we onze dorpsgenoot Dorien Stoop. Dorien studeert in Breda aan de University of Applied Sciences (BUas) en wordt voorbereid op een internationale carrière.

Dorien (nu tweedejaars student) vertelde over een opdracht in haar eerste jaar voor het vak Professionele Communicatie Vaardigheden. Tijdens elk academisch schooljaar schrijven de eerstejaars studenten een verslag en de 16 beste verslagen worden online gepubliceerd. Dorien staat met haar artikel “Terheijden energieneutraal in 2025, haalbaar of niet?” op nummer 1!

Dorien, hartstikke leuk dat je over het Traais Energie Collectief hebt geschreven en gefeliciteerd met de nummer 1 positie! Het verslag hebben we natuurlijk op onze website geplaatst.
 
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp