Copy
Reminder online Meet Up donderdag 18 juni

We zetten de volgende stap!


Reminder
Uitnodiging Online Meet Up
Donderdag 18 juni, uitzending vanuit zaal De Abt
Aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur


Graag nodigen we je uit voor onze online Meet Up, vanuit zaal De Abt. Het volledige programma vind je op onze website. 

Tijdens de Meet Up hoor je meer over de Traaise Bouwstenen, de obligaties van de Traaise Energie Maatschappij. De inschrijving voor Traaise Bouwstenen is op 11 juni gestart.

Ben je lid van het Traais Energie Collectief? Met de activatiecode in de e-mail die je 11 juni hebt ontvangen kun je inschrijven voor Traaise Bouwstenen. Geen e-mail van ons gehad? Check dan je spambox. Ook als je nog geen lid bent van het Traais Energie Collectief kun je inschrijven.
 
Installeren Zoom
Voor de Meet Up gebruiken we het programma Zoom. Om mee te doen installeer je voor de bijeenkomst Zoom op je Ipad, laptop of computer. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, om te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Hulp nodig bij het installeren? In de handleiding vind je de stappen voor het installeren van Zoom. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.
 
Wil je Zoom niet installeren, dan kun je ook de browserversie van het programma gebruiken. Klik op de onderstaande link DEELNEMEN. Je wordt dan doorgeleid naar je internetbrowser. Daar kun je kiezen voor ‘start from your browser’. Klik op deze zin en Zoom start in je browser op. De kwaliteit in de browserversie van Zoom kan iets minder zijn dan wanneer je het programma download.

Deelnemen
Klik donderdag 18 juni enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN
De uitzending vanuit zaal De Abt start automatisch om 20.00 uur. 
Als je de stappen volgt word je automatisch doorgeleid naar een wachtscherm.


Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen we dertig belangstellenden uitnodigen om 'in het echt' langs te komen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wil jij bij de Meet Up aanwezig zijn? Stuur een mail naar info@traaisenergiecollectief.nl.

Graag tot donderdag!


PS: Op zaterdag 20 juni en 4 juli kun je met vragen over de Traaise Bouwstenen terecht bij ons campagneteam. Je vindt ons van 10.00-14.00 uur aan de Zeggelaan naast de Jumbo!
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp