Copy
Het Traais Energie Collectief gaat online!

 

Reminder
Uitnodiging online bijeenkomst 'Leven in de Energiebrouwerij' 
Donderdag 7 mei 20.00 uur, uitzending vanuit de TECstek
 

We blazen nieuw leven in de witte boerderij aan de Schansstraat. De boerderij wordt het hart van energiedorp Terheijden, met meerdere functies. De stroomkabel van het zonnepark en de windmolen komen straks samen in de boerderij. De opgewekte stroom gaat vanuit hier het elektriciteitsnet op. De Energiebrouwerij wordt ook een ontmoetingsplek, waar we het verhaal van TEC verder vertellen.

Donderdagavond 7 mei maken we vanuit de TECstek een uitzending en presenteren de architecten de schetsontwerpen voor de Energiebrouwerij. Sluit je om 20.00 uur online aan?

Online bijeenkomst 

Donderdag 7 mei blikken we kort terug op de afgelopen drie sessies. De architecten presenteren twee ontwerpen waarin de wensen en ideeën van omwonenden en leden zijn verwerkt. We zijn benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat. Tijdens de bijeenkomst kun je dit doorgeven en je vragen stellen. Ben je de vorige bijeenkomsten niet aanwezig geweest? Geen probleem, je bent van harte welkom om 7 mei online aan te sluiten.

Installeren Zoom
Voor deze bijeenkomst gebruiken we het programma Zoom. Om mee te doen moet je voor de bijeenkomst Zoom installeren op je laptop, computer of Ipad. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Hulp nodig bij het installeren? In de handleiding vind je de stappen voor het installeren van Zoom. Je kunt ook nog even testen of Zoom goed werkt. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.

Deelnemen
Donderdag 7 mei klik je enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN. Als je de stappen volgt word je automatisch doorgeleid naar een wachtscherm. De uitzending vanuit de TECstek start automatisch om 20.00 uur.
 
Je kunt donderdag 7 mei de deelname-link ook vinden op onze website traaisenergiecollectief.nl/agenda; Online Bijeenkomst Leven in de Energiebrouwerij.
 
Heb je vragen? Stuur een bericht naar info@traaisenergiecollectief.nl.

Graag tot 7 mei!

Met vriendelijke groet,

Traais Energie Collectief

Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp