Copy
Uitnodiging online Meet Up donderdag 18 juni

 

Uitnodiging Online Meet Up 
Donderdag 18 juni, uitzending vanuit zaal De Abt
Aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur


We staan te popelen om je weer eens te ontmoeten! Graag nodigen we je uit voor onze online Meet Up, vanuit het centrum van ons dorp.

Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen we nu ook twintig belangstellenden uitnodigen om ‘in het echt’ langs te komen. Heb jij er oren naar om bij de Meet Up aanwezig te zijn? Stuur een mail naar info@traaisenergiecollectief.nl.Programma 18 juni

Start inschrijving Traaise Bouwstenen
We zetten de volgende stap. Op 11 juni start de inschrijving voor 2020 Bouwstenen (obligaties) van de Traaise Energie Maatschappij. Bouw mee aan een stevig fundament van onze eigen energievoorziening. Tijdens de online Meet Up vertellen we je er veel meer over. Op 11 juni ontvang je als lid van het Traais Energie Collectief een uitnodiging om in te schrijven voor Bouwstenen in je mailbox. Ben je nog geen lid en wil je toch inschrijven? Kijk vanaf 11 juni op traaiseenergiemaatschappij.nl.

Puzzel een zin en win!
Bij het Traais Energie Collectief houden we van puzzelen. Puzzel tijdens de uitzending -lekker vanuit je luie stoel- met ons mee. De winnaar wordt de trotse eigenaar van de eerste Traaise Bouwsteen.

Energiebrouwerij in 3D
Het Traais Energie Collectief blaast de witte boerderij aan de Schansstraat nieuw leven in. We maken er een Energiebrouwerij van, het hart van energiedorp Terheijden. Hoe gaat dit historische pand er straks uitzien? Na verschillende bijeenkomsten met leden en omwonenden ligt er een voorlopig eindontwerp. Je ziet het in 3D tijdens de Meet Up.

Update projecten
Hoe staat het met onze energieprojecten? Je hoort het laatste nieuws over Windmolen de Noord, Zonnepark de Bergen en het Traais Warmtenetwerk. Wist je dat je nu al kunt overstappen naar de Traaise Energie Maatschappij?

Installeren Zoom
Voor deze bijeenkomst gebruiken we het programma Zoom. Om mee te doen moet je voor de bijeenkomst Zoom installeren op je laptop, computer of Ipad. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Hulp nodig bij het installeren? In de handleiding vind je de stappen voor het installeren van Zoom. Je kunt ook nog even testen of Zoom goed werkt. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.

Deelnemen
Donderdag 18 juni klik je enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN. Als je de stappen volgt word je automatisch doorgeleid naar een wachtscherm. De uitzending vanuit zaal De Abt start automatisch om 20.00 uur.

Je kunt donderdag 18 juni de deelname-link ook vinden op onze website traaisenergiecollectief.nl/agenda/online-meet-up-18-juni.

Heb je vragen? Stuur een bericht naar info@traaisenergiecollectief.nl.

Graag tot 18 juni online!
 

ALV uitgesteld


Door de maatregelen die zijn ingesteld om de verspreiding van het coronavirus te beperken, kunnen we deze maand niet fysiek bij elkaar komen voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV).

Voor de ALV vinden wij de persoonlijke ontmoeting erg waardevol. We hebben daarom besloten de ALV uit te stellen naar september dit jaar. 

Lees verder.
 

Online bijeenkomst Energiebrouwerij


Donderdag 7 mei kwamen leden en geïnteresseerden online bij elkaar voor de vierde bijeenkomst 'Leven in de Energiebrouwerij'. 

Deze boerderij - de Energiebrouwerij - wordt het hart van energiedorp Terheijden, met meerdere functies. De stroomkabel van het zonnepark en de windmolen komen straks samen in de boerderij. De opgewekte stroom gaat vanuit hier het elektriciteitsnet op. De Energiebrouwerij wordt ook een ontmoetingsplek, waar we het verhaal van TEC verder vertellen.

De architecten presenteerden twee schetsontwerpen waarin de wensen en ideeën van leden en de omwonenden zijn verwerkt. We hebben veel positieve reacties ontvangen. De architecten kunnen verder, op naar het definitieve ontwerp!

Was je er online niet bij? Je kunt de uitzending terugkijken.
 
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp