Copy
Reminder uitnodiging juli 2021

 

REMINDER!

UITNODIGING
Welkom op het TEC-strand!
Zaterdag 10 juli 2021
Strand is open van 14.00-18.00 uur
Energiebrouwerij, Schansstraat 17 

 

De coronacrisis zorgde voor een bewogen jaar met veel beperkingen. Maar nu mogen we weer! Het is de hoogste tijd om elkaar weer eens te zien en bij te praten. Momenteel is het rondom de Energiebrouwerij aan de Schansstraat een grote zandbak. We maken er gewoon ons eigen unieke TEC-strand van! Hoe zit het met jouw vakantiegevoel?

Kom 10 juli langs op het TEC-strand
Zaterdagmiddag 10 juli van 14.00 tot 18.00 uur is de Energiebrouwerij ‘the place to be’. Slenter over het strand, bestel een koel drankje en relax in een strandstoel. Laat je ondertussen bijpraten over onze energieprojecten en zie de toekomstige Energiebrouwerij alvast in 3D.

En als je er toch bent: neem een kijkje bij de archeologische vondsten die naast de boerderij zijn opgegraven. Wil je de historische boerderij in zijn volle -en enigszins vervallen- glorie bekijken, nu kan het nog. En op veler verzoek presenteren we in de boerderij nog één keer de film ‘Een Sterker Dorp’ uit 2018!

Meer info over deze middag vind je op onze website. We ontmoeten je graag zaterdag 10 juli!
 
Hartelijke groet,
Team TEC
 
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp