Copy
Nieuwsbrief september 2021

 

Meet Up
Vrijdag 1 oktober van 20.00 - 22.00 uur
Inloop via het labyrint vanaf 19.30 uur
Weiland aan de Bergen 26


We hebben er lang op moeten wachten, maar het kan weer! Graag nodigen we je uit voor een nieuwe Meet Up van het Traais Energie Collectief. Op vrijdag 1 oktober ben je van harte welkom in de wei aan de Bergen. Op de toekomstige locatie van ons zonnepark zetten we onze grote tent op, zorgen we voor een warme ontvangst en praten je bij over Traaise Energie. Je hoort onder meer het laatste nieuws over zon, wind, warmte en energiebesparing in ons dorp.
 
Op 1 oktober hebben we je nodig! Zo horen we graag of je (opnieuw) wil mee-investeren in de Traaise Energie Maatschappij. Ga als je aankomt ons labyrint in en laat het weten. Wist je trouwens dat je nu al Traaise stroom kunt afnemen? Tijdens de Meet Up kunnen we het direct voor je regelen. Zin om na de Meet Up bij te kletsen met (oude) bekenden? Blijf hangen, want we sluiten af met een onvervalste TEC-borrel.

Op onze website vind je het complete programma.

Aanmelden 
Door de coronaregels is de ruimte in onze tent beperkt. Als je er graag bij wil zijn, meld je dan gelijk even aan via onze website
  
Coronatoegangsbewijs
Bij binnenkomst vragen we je een coronatoegangsbewijs via Coronacheck te laten zien. De QR-code in je CoronaCheck-app via CoronaCheck.nl is jouw geldige coronatoegangsbewijs. Met deze app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt. Download de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store. Uiteraard mag je ook een geprint bewijs van vaccinatie meenemen. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op: https://coronacheck.nl/
 
 

Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van het Traais Energie Collectief of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Traais Energie Collectief · Schansstraat 17 · Terheijden, 4844 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp