Copy
lees deze mail in je browser
nieuwsbrief | augustus 2017
       

Met ons hecht team werken we samen aan uitdagende projecten, en ons team willen we uitbreiden met een koeltechnieker, een service technieker en een monteur HVAC & Sanitair . Zie jij jezelf deel uitmaken van deze ambitie?

Wacht dan niet en solliciteer bij DUALL! We bieden een boeiende en gevarieerde job in een wereld vol nieuwe technologieën.  
Laat het ons weten of stuur dit bericht door. 
Klik hier om de vacatures te bekijken.

VLINDERPARK - GENK

Voor het Vlinderpark in Genk, een nieuwbouwproject van 53 luxe-appartementen en een kantoorruimte voert DUALL de HVAC technieken en sanitair uit in samenwerking met de firma Haex. 

Het bouwtempo van Vlinderpark is strikt getimed en erg hoog. Om aan de vereisten te kunnen voldoen wordt er gewerkt met een lean-planning. Alle partijen worden betrokken om zo volgens de voorziene timing het project uit te voeren. De kwaliteitseisen liggen erg hoog.

Duall heeft van bij aanvang van het project alles goed voorbereid. Afhankelijk van de fase van de werken zorgen 4 tot 8 medewerkers voor de uitvoering van het Vlinderpark.

Locatie: Genk
Aantal appartementen: 53
Bedrijfsruimte: 1
Verwarming: Gas | vloerverwarming
Ventilatie type C

DUALL ACADEMY

Omdat kennis de sleutel is tot het afleveren van perfecte installaties hebben de DUALL academy opgericht. Zes keer per jaar richten we een masterclass in voor alle werknemers van DUALL. Voor de eerste opleiding was GEBERIT PE ontwerp aan de orde.

De volgende opleiding zal gaan over brandcompartimentering.

TEAM DUALL breidt verder uit.

Om onze projecten nog beter uit te kunnen voeren, hebben we drie nieuwe medewerkers aangeworven. Voor onze personeelsvergadering hebben we ook een nieuwe groepsfoto getrokken.
DUALL wil duurzaam en ecologisch verantwoord ondernemen. Daarom voegen we de daad bij het woord. Sinds kort hebben we zonnepanelen op ons bedrijfsgebouw geïnstalleerd. Op deze manier willen we ons steentje bijdragen aan het verlagen van de CO2 uitstoot. En laat ons niet flauw doen, zelf worden we er ook beter van. Onze elektriciteitsfactuur is sindsdien gedaald.
Wil je meer weten over DUALL of heb je vragen? Contacteer ons.


Steenweg 3.13   |   3540 Herk-de-Stad   |   T: +32 13 42 43 44 - info@duall.biz
www.duall.biz
Copyright © 2017 DUALL hvac-sanitair, Alle rechten voorbehouden
Email Marketing Powered by Mailchimp

schrijf uit.