Copy
Dag *|HTML:FNAME|*

De vernieuwde website staat al enkele maanden online. We vullen de info over nieuwe technieken en projecten regelmatig aan. Dit is ons laatste nieuws.
Bij het woonproject Kapellehof in Heusden-Zolder was een uitdrukkelijke vraag omtrent energie- en milieuvriendelijke installaties. Dit is uiteraard een kolfje naar onze hand. We werkten er met ondermeer de satellietsturing van Giacomini. Daar leest u hier ook wat meer over. En we laten u kennis maken met ons nieuwste personeelslid Kevin.

Kevin versterkt het team van Duall

Kevin Cochez wordt onze nieuwe projectleider. Dit schooljaar liep hij zijn stage bij ons voor zijn opleiding elektromechanica optie klimatisatie bij de PXL. We waren zeer tevreden over zijn werk en motivatie en hij was een echte meerwaarde voor onze projecten. 
Daarom besloten we om hem mee op te nemen in ons team.
In onze volgende nieuwsbrief stellen we zijn bachelorproef voor.
Voeg alvast zijn gegevens toe aan uw contacten: Kevin Cochez: kevin@duall.biz

Project in de kijker

In het hart van Heusden bouwt projectontwikkelaar general contractor Cordeel het woonproject Kapellehof.  Hun design & build-project omvat zorgkamers en -studio's en appartementen.

Voor de keuze van HVAC-technieken legt Cordeel de focus op energie- en milieuvriendelijk wonen. Wij zijn dan ook zeer enthousiast over deze samenwerking.
Lees meer over Kapellehof.

Innovatie in de kijker

Giacomini heeft een nieuwe satelliet-unit op de markt gebracht. Het merk richt zich hiermee op de duurzame projectbouw waar gewerkt wordt met warmtenetten en centrale stookplaatsen. Die toepassingen worden populairder door hun ecologische en economische voordelen.

De nieuwe modulaire satelliet is een degelijk basismodel en kan uitgebreid worden met verschillende opties. Dit laat het toe om voor elk budget een aangepast type te kiezen.

Deze satellietsturing met caloriemeter hebben we geplaatst in het woonproject Kapellehof. De eerste fase van de bouw is reeds voltooid en in gebruik.

Steenweg 3.13   |   3540 Herk-de-Stad   |   T: +32 13 42 43 44
info@duall.biz - www.duall.biz
Copyright © 2019 Duall bvba, Alle rechten voorbehouden
schrijf uit.
Duall vindt uw privacy erg belangrijk. Daarom volgen wij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), beter bekend als de GDPOR-wetgeving. Raadpleeg ons privacybeleid op onze website.