Copy
lees deze mail in je browser
nieuwsbrief | mei 2018

Nieuw hotel Antwerpen

Voetbal international Moussa Dembele en zijn zus openden in maart hun hotel in een historisch pand in Antwerpen. DUALL heeft voor de Gulde Schoen de 9 luxe suites, de bar en het restaurant volledig mogen uitrusten met hvac en sanitaire installaties.
Product in de kijker

Betere service met TA SCOPE

DUALL heeft de TA scope aangekocht. Met dit nieuwe toestel kunnen we zelf hydraulische circuits uitmeten en inregelen. Het wordt gemakkelijker om de regelkranen in te stellen met het optimale debiet. Hiervoor hebben twee van onze techniekers een opleiding gekregen.
Door het aanbieden van deze extra service moeten we geen beroep meer doen op externe bedrijven. Hierdoor kunnen we een project sneller opleveren, zelf rapporteren en de installatie onmiddellijk bijsturen. Dit levert zowel voor de klant als voor ons een aanzienlijke tijdswinst op.
Duall werkt

DUALL ACADEMY

Het lijkt een evident thema: elektriciteit. Op vraag van de werknemers frissen we de basisbeginselen over elektriciteit op. Grootheden, vermogen, elektrische componenten, eenvoudige schakelingen en het meten van stroom komen ondermeer aan bod. Na deze 4 uur durende opleiding zijn we weer allemaal mee. Met dank aan UCLL hogeschool afdeling Houthalen onderzoekscentrum.
Wij hebben twee openstaande vacatures voor hulpmonteur en ploegbaas.
Bekijk onze twee vacatures op onze website
Wil je meer weten over DUALL of heb je vragen? Contacteer ons.


Steenweg 3.13   |   3540 Herk-de-Stad   |   T: +32 13 42 43 44 -
info@duall.biz  | www.duall.biz
Voor service en interventies: service@duall.biz.
Copyright © 2018 DUALL hvac-sanitair, Alle rechten voorbehouden
schrijf uit.