Copy
Dag *|HTML:FNAME|*

Het jaareinde is in zicht. Bij Duall kunnen we terugblikken op een boeiend 2019. We plaatsten onze eerste micro-WKK in een kleine bedrijfsruimte, we namen verschillende duurzame projecten ter harte, hebben ons team kunnen uitbreiden en we hebben onze huisstijl vernieuwd. 
De positiviteit nemen we absoluut mee naar 2020.

Met PXL naar Kapellehof

In onze vorige nieuwsbrief stelden we het project Kapellehof voor. Dit project realiseerden we samen met projectontwikkelaar general contractor Cordeel. 
De graduaatstudenten HVAC-systemen & hernieuwbare energiesystemen van de Hogeschool PXL bezochten het complex. We toonden hen de centrale stookplaatsen en het modelappartement. De nadruk lag op de innovatieve technieken die door Duall werden toegepast en onze planmatige aanpak om zo'n groot project tot een goed einde te brengen.

Project in de kijker

Het nieuwe project voor het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum in Rekem is een schoolvoorbeeld van duurzaam en toekomstgericht bouwen.  
Het gebouw werd opgetrokken met CLT-wanden. Deze keuze vroeg om een specifieke aanpak voor de installatie van HVAC en sanitair. 
Duall was de bouwpartner van Reynders NV van plan tot oplevering en we zijn trots op het resultaat.
Lees meer over de case OPZ

Onze nieuwe huisstijl

Een aantal onder jullie is het waarschijnlijk al opgevallen. Het afgelopen jaar hebben we Duall in een nieuw kleedje gestoken op basis van wat we willen uitdragen via onze waarden en hetgeen wat we doen: projectbouw, bedrijfsbouw en het leveren van een uitstekende service. Op deze manier profileren we ons duidelijk als de B2B partner voor hvac en sanitair.

Het sluitstuk was het bestickeren van onze bedrijfswagens.
Dank aan iedereen die team Coeur Courir heeft gesteund.
We verzamelden, na onze oproep in onze vorige nieuwsbrief al meer dan 3000 euro in voor Kom op tegen Kanker. Wil je team Coeur Courir nog steunen? Dat kan via deze link.

We trainen in ieder geval stevig om ons doel te behalen! We houden je op de hoogte.

 

Steenweg 3.13   |   3540 Herk-de-Stad   |   T: +32 13 42 43 44
info@duall.biz - www.duall.biz
Copyright © 2019 Duall bvba, Alle rechten voorbehouden
schrijf uit.
Duall vindt uw privacy erg belangrijk. Daarom volgen wij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), beter bekend als de GDPOR-wetgeving. Raadpleeg ons privacybeleid op onze website.