Copy
lees deze mail in je browser
nieuwsbrief | november 2018

HVAC in nieuwe productiehal

Jansen Products uit Meeuwen bouwde een nieuw bedrijfspand met een oppervlakte van meer dan 2.000m2. Duall stond er in voor de installatie van verwarmings- en koelingssystemen en alle sanitaire voorzieningen.

Waarom blinkt dit project uit?

Het was een uitdaging om de strikte verhuisplanning te respecteren. De doorlooptijd van ruwbouw naar in dienstname was slechts 4 weken. Dit project vroeg daarom zeer grote efficiëntie bij de uitvoering en een duidelijke communicatie met de andere betrokken partijen. Door de goede voorbereidingen is alles vlekkeloos verlopen en kon de klant tijdig verhuizen.

Daarnaast was de vraag van de klant heel duidelijk: een duurzame en milieuvriendelijke installatie in het volledige gebouw, zowel productiehal als kantoren en cafetaria. Voor de productiehal kozen we condenserende luchtverwarmers met een rendement van +106%. 

Conclusie: Met dit project bewijst Duall dat we een partner zijn voor onze bouwheer. We stellen alles te werk om tegemoet te komen aan de wensen van de klant. 
Bekijk de volledige case op onze website.

Product in de kijker

Micro warmtekrachtkoppeling (micro-WKK)

De warmtekrachtkoppeling (wkk) is nog niet zo bekend bij het grote publiek. Toch willen we dit product graag kort voorstellen. 
Een warmtekrachtkoppeling produceert tegelijk warmte en elektriciteit. Dat kan op fossiele of hernieuwbare brandstof. Wkk's werden tot nu toe enkel gebruikt voor grote ruimtes en bedrijfshallen. Sinds kort is er de micro-wkk. 
Een micro-wkk heeft een hoog rendement, verbruikt 20% minder energie en is al beschikbaar vanaf 1,5kW elektrisch vermogen. Het is momenteel de meest efficiënte verwarmingsinstallatie met een rendement van 90%!

Heb je interesse in de installatie van een micro-wkk? Laat het ons weten.
Klik hier voor de folder van de micro-wkk (Engels)
Duall werkt

VEILIGHEIDSSCAN

Duall draagt veilig werken voor onze werknemers hoog in het vaandel en heeft daarom een onafhankelijke audit “welzijn op het werk” laten uitvoeren. Hierbij wordt vertrokken vanuit de situatie op de werkvloer. Op deze manier kunnen wij verbeterpunten in het veiligheids- en preventiebeleid van onze organisatie opsporen en maatregelen treffen om deze te optimaliseren. De eerste resultaten van deze scan waren overwegend positief.
Er werd een globaal preventieplan opgesteld waarmee wij nu verder aan het werk gaan!


Service-technieker

Wij zoeken een service-technieker.
WELK PROFIEL BEOGEN WE?

  • Je bent verantwoordelijk voor de installatie, herstellingen en depannages aan verwarming-, koel-, luchttechnische & sanitaire installaties. Je regelt en start ook nieuwe installaties op.
  • Je kent iets van sturingen en hebt een grote expertise in HVAC installaties.
  • Je bent een belangrijke schakel tussen DUALL en de klant. Klantvriendelijkheid, probleemoplossend denken en rapportering zijn erg belangrijk om een goede service te geven. Daarom vragen we dat je onderhoudsfiches aanvult, servicerapporten opstelt en deze laat ondertekenen door de klant en commerciële opportuniteiten meedeelt.
  • Je hebt een erkenning GI op zak, een goede kennis van elektriciteit en een rijbewijs.

DUALL BIEDT JE HET VOLGENDE

  • Een boeiende, afwisselende job en veel contact met onze klanten.
  • Interne opleidingen waardoor je mee bent met de laatste nieuwe technieken. Heb je zelf een idee voor een opleiding? Daar staan we voor open.
  • Een goede teamspirit.
  • Een bedrijfswagen (Citroën Jumpy)
  • Je  krijgt een correcte verloning. Wanneer je 1 jaar in dienst bent, krijg je ook maaltijdcheques.
Bekijk onze vacature van service technieker.
Wil je meer weten over DUALL of heb je vragen? Contacteer ons.


Steenweg 3.13   |   3540 Herk-de-Stad   |   T: +32 13 42 43 44 -
info@duall.biz  | www.duall.biz
Voor service en interventies: service@duall.biz.
Copyright © 2018 Duall bvba, Alle rechten voorbehouden
schrijf uit.