Copy
Lees deze e-mail in uw browser
Thema van de week: vacatures bij de dienstenorganisatie
'De kerk is een plek waar ik van betekenis kan zijn voor anderen'
Als verbindend specialist begeleidt Jaap van der Giessen de start van pioniersplekken, nieuwe vormen van kerk-zijn voor mensen die niet (meer) naar een kerk gaan. “Ik voel me bij de Protestantse Kerk als geroepen.” Lees Jaaps verhaal
'Wat mooi dat God mij ook wil gebruiken bij de opbouw van de kerk' 
Als projectleider kliederkerk kan Nelleke Plomp haar werk en passie combineren. “Mensen van alle leeftijden aanmoedigen bijbelverhalen op een creatieve manier te ontdekken, geweldig om te doen!”
Lees Nellekes verhaal
Werk voor de kerk, dat is uitdagend werk! 
De Protestantse Kerk in Nederland is een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Maar ook een plek waar je boeiende uitdagingen vindt. De kerk is namelijk volop in beweging en dat biedt mooie kansen voor professionals in uiteenlopende vakgebieden.
Meer informatie over alle actuele vacatures
Materialen en tips voor gemeenten
Onderhoudsvoorziening in de begroting, waarom en hoe?
In de richtlijn begroting en jaarverslaggeving van de Protestantse Kerk worden voorschriften gegeven aan plaatselijke gemeenten voor de ‘voorziening onderhoud’. 
Wat houdt dit begrip precies in?
Doe mee met Actie Vakantietas
Met de Actie Vakantietas van Kerk in Actie kunnen kerken in heel Nederland kinderen in armoede in hun regio verrassen met een rugzak vol verrassingen voor de zomervakantie.
Doet uw gemeente ook mee?
Doe mee met Wereldvluchtelingendag
Sta op Wereldvluchtelingendag (zondag 20 juni) samen stil bij het lot van mensen wereldwijd op de vlucht. Kerk in Actie biedt voor deze zondag liturgiesuggesties en de actie 'Deel je Cake', een leuk initiatief om vluchtelingen in uw omgeving te verrassen.

Vraag de materialen gratis aan
Extra actie Kerkbalans organiseren in uw gemeente 
Met steeds meer versoepelingen van de coronamaatregelen in zicht, start Actie Kerkbalans een extra actie om gemeenten te helpen weer op te bouwen onder het motto ‘Houd elkaar vast’. Hiervoor is een een communicatiepakket met kant-en-klare materialen beschikbaar.
Nieuwe vacatures
Programmaleider Vitale Roeping (28 uur)
Predikanten, kerkelijk werkers en pioniers dragen met hart en ziel bij aan de roeping van de kerk. Om dat fysiek en mentaal gezond te kunnen doen zetten wij de programmalijn Vitale Roeping op. Daarvoor zoeken wij een gedreven mensgerichte programmaleider met visie. Lees de vacature

Vacatures in de dienstenorganisatie:
Telefonist (28 uur) Online medewerker Salesforce (28,8 uur) Medewerker Accounting (32-36 uur) | Beleidsmedewerker CCBB/GCBB (28-30 uur) | Applicatiebeheerder (32-36 uur) | Financieel medewerker internationale projecten (36 uur) | Functioneel beheerder (32-36 uur) | Medewerker lichter kerk-zijn (21 uur) | Programmaleider Vitale Roeping (28 uur)

Overige vacatures:
Collectecoördinator(en) Kerk in Actie | Predikant Achlum-Hitzum (32 uur) | Predikant Rotterdam-Schiebroek (32 uur) | Kerkelijk werker Valkenburg (Zuid-Holland) (24-40 uur) | Predikant Poortugaal (40 uur) | Jongerenwerker Giessendam/Neder-Hardinxveld (8 uur) | Kerkelijk werker Leiderdorp (18 uur) |  Kerkelijk werker Maassluis (16 uur) | Kerkelijk werker Dirksland (22 uur)

Alle vacatures
Bekijk ook: beroepingsberichten van afgelopen week
In de media
Volg ons online
Twitter
Facebook
LinkedIn
Hebt u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail dan naar info@protestantsekerk.nl.

Klik hier om uw e-mailadres te wijzigen, zodat u de nieuwsbrief op een ander adres ontvangt.
Let op: Deze wijziging is alleen van toepassing op uw abonnement op deze nieuwsbrief! 

Voeg dit adres toe aan uw adresboek zodat deze mail niet in uw spam belandt

Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen? U kunt zich hier uitschrijven.