Copy
Lees deze e-mail in uw browser
Thema van de week: kliederkerk
Kliederkerk verrassende vorm van kerk
'Een verrassende vorm van kerk-zijn met mensen die weinig of niets met kerk hebben én met meer betrokken kerkleden’, zo wordt kliederkerk omschreven. Lees waarom kliederkerk een waardevolle aanvulling is in het mozaïek van kerkplekken.
'Kliederkerk laat zien dat de eeuwenoude kerk springlevend is'
Kliederkerk kan met behulp van een stevige basis en doordachte inzet uitgroeien tot een expressie van kerk met invloed op de hele gemeente, ontdekte ds. Marjan Riedijk.
Lees verder 
Themapagina kliederkerk
Samen met kinderen én volwassenen, ontdekken, vieren en eten. Samen in het voetspoor van Jezus leren gaan. Kliederkerk is volop kerk, maar dan anders. Op de speciale themapagina vindt u alle programma’s, doeboeken, ideeën en meer. Naar de themapagina
Materialen en tips voor gemeenten
Denk mee over vijf jaar kliederkerk en verder
Kliederkerk is een contextuele vorm van vieren waar families op creatieve wijze ontdekken wat leven in het voetspoor van Jezus betekent. Betrokkenheid van predikanten en kerkelijk werkers is van grote waarde. Wij nodigen u uit om mee te denken!
Nieuw: handboek met tips over geloofsgesprekken met kinderen
Wat is er nodig om een waardevol geloofsgesprek te voeren met kinderen? Het handboek 'Nooit meer een kleurplaat' biedt praktische tips en leert u uw rol als ouder, leerkracht of kinderwerker beter begrijpen. Bestel het boek
Doe mee aan het Liederenonderzoek
Welke liederen zou u graag terug horen komen in tv-programma’s, vieringen of online? De Protestantse Kerk in Nederland doet onderzoek naar de meest geliefde liederen en liedbundels.
Vul nu het onderzoek in!
Vraag de Kerkbijbel aan
Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap biedt predikanten en voorgangers van kerken een geschenk aan: de NBV21 Kerkbijbel, speciaal bedoeld voor gebruik in de zondagse eredienst. Per gemeente kan (zolang de voorraad strekt) 1 exemplaar worden aangevraagd via nbv21.nl/kerkbijbel.
Nieuwe vacatures

Collectant(en) huis-aan-huiscollecte Kerk in Actie | Product Owner dienstenorganisatie Protestantse Kerk (36 uur) | Kerkelijk werker Bennekom (12 uur) | Kwartiermaker/coördinator Amsterdam (21,6 uur) | Communicatiemedewerker Amsterdam (7 uur) | Jeugdwerker Leiden (19 uur) | Kerkelijk werker Woerden (36 uur) | Kerkelijk werker Ameide en Tienhoven (20 uur) | Kerkelijk werker Heemstede (25 uur)

Alle vacatures
Bekijk ook: beroepingsberichten van afgelopen week
In de media

Kerk in Actie, 16 juni: GroeneKerken daagt kerken met prijsvraag uit tot groene stappen

Protestantse Kerk, 17 juni: Nieuw: bijbelstudieboekje rond zorg voor schepping en sociale gerechtigheid

Kerk in Actie, 18 juni: Kerk in Actie: geef als gebaar eens een cake

Volg ons online
Twitter
Facebook
LinkedIn
Hebt u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail dan naar info@protestantsekerk.nl.

Klik hier om uw e-mailadres te wijzigen, zodat u de nieuwsbrief op een ander adres ontvangt.
Let op: Deze wijziging is alleen van toepassing op uw abonnement op deze nieuwsbrief! 

Voeg dit adres toe aan uw adresboek zodat deze mail niet in uw spam belandt

Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen? U kunt zich hier uitschrijven.