Copy
Schaller Automation Newsletter
View this email in your browser
Singapore, October 2017

Schaller Automation Year-End Safety Sale

  • Year-End Savings
  • การออมทรัพย์สิ้นปี
  • Oil Mist Detectors as a Safety Tool
  • เครื่องตรวจจับละอองน้ำมันในฐานะของอุปกรณ์เพื่อรักษาความปลอดภัย
  • Single Sensor Technology
  • เทคโนโลยีของเซนเซอร์เดี่ยว
Year-End Savings

การออมทรัพย์สิ้นปี
Schaller Automation is offering a 10% discount to our valued customers to enhance the safety of their Oil Mist Detection installations.

Schaller Automation ขอยื่นขอเสนอพิเศษให้กับลูกค้าของเรา โดยการมอบส่วนลด 10% สำหรับการติดตั้งเครื่องตรวจจับละอองน้ำมัน

The discount applies to all refurbished Schaller Visatron Measuring Heads and is valid for purchase orders received not later than Dec 31st 2017.

สำหรับส่วนลดดังกล่าว สามารถใช้ได้กับหัววัด Schaller Visatron ที่ได้รับการตกแต่งใหม่ทั้งหมด ซึ่งส่วนลดนี้สามารถใช้ได้สำหรับการสั่งซื้อภายในวันที่ 31 ธันวาคม 2560
 
Request your quotation for a freshly factory refurbished and calibrated exchange Measuring Head  today. (Discount Code: SAS2017, applies to Schaller Automation Singapore ex-works orders only)
 
ท่านสามารถขอใบเสนอราคาสำหรับโรงงานใหม่ที่มีการตกแต่งใหม่รวมถึงการสอบเทียบหัววัด ได้แล้ววันนี้
(ท่านสามารถใช้ รหัสส่วนลดพิเศษ : SAS2017 สำหรับการสั่งซื้อผ่าน Schaller Automation ประเทศสิงคโปร์ ภายใต้เงื่อนไข Ex-works เท่านั้น)

Schaller Automation Singapore has a huge array of Services and Spare Parts and provides the exchange service for attractive hourly rates as well. Remember our earlier promotion for FOC Inspection Service and make use of that in case you are unsure about the condition of your equipment.

Schaller Automation ประเทศสิงคโปร์ มีการจัดเตรียมการบริการรวมถึงอะไหล่ไว้เป็นอย่างเป็นระเบียบเพรียบพร้อม รวมถึงการบริการแลกเปลี่ยนเงินตราต่างประเทศด้วยอัตราแลกเปลี่ยนที่น่าสนใจในทุกๆชั่วโมง โปรดจำไว้ว่ารายการส่งเสริมการขายสำหรับการให้บริการการตรวจเช็คสภาพแบบไม่มีค่าใช้จ่ายรวมถึงการใช้งานที่ได้กล่าวมาก่อนหน้านี้นั้น มีไว้สำหรับกรณีที่ท่านไม่แน่ใจในสภาพของตัวอุปกรณ์ของท่านเท่านั้น

Schaller Automation OMD refurbished measuring heads allow our customers the opportunity to purchase the same high quality at a lower price while ensuring the best protection available for their engines.

 
หัววัดของเครื่องตรวจจับละอองน้ำมันที่ได้รับการตกแต่งใหม่ของ Schaller Automation นั้น เปิดโอกาสให้ลูกค้าทุกท่านได้มีโอกาสได้ใช้ของที่มีคุณภาพสูงในราคาไม่แพง และมั่นใจได้ในเรื่องของการปกป้องที่ดีที่สุดสำหรับเครื่องยนต์ของท่าน  

Only Schaller Automation factory refurbished units follow an exhausting test process approved by SOLAS, conforming to the same exacting quality standards as brand new units and carry a 6 month warranty.

รงงานของ Schaller Automation ในส่วนของการแก้ไขตกแต่งอุปกรณ์นั้น ถือเป็นโรงงานเดียวที่ทำตามกระบวนการทดสอบระบบการเผาไหม้ ที่ผ่านการรับรองจาก SOLAS (ข้อบังคับตามอนุสัญญาระหว่างประเทศว่าด้วยความปลอดภัยแห่งชีวิตในทะเล) ทำให้ท่านมั่นใจได้ว่าอุปกรณ์ของท่านจะมีคุณภาพและมาตรฐานเดียวกันกับของใหม่    อีกทั้งยังมีการรับประกันนานถึง 6 เดือน
 
Oil Mist Detectors as a Safety Tool

เครื่องตรวจจับละอองน้ำมันในฐานะของอุปกรณ์เพื่อรักษาความปลอดภัย
The Oil Mist Detector (OMD) has been a safety feature on diesel engines for many years. Classification societies, manufacturers and customers alike, have found them to be beneficial to their operations.

เครื่องตรวจจับละอองน้ำมันนั้นถือเป็นอุปกรณ์หลักในด้านความปลอดภัยสำหรับเครื่องยนต์ดีเซลมาเป็นเวลานานหลายปี องค์กรสถาบันการจัดชั้นเรือ รวมถึงผู้ผลิตและลูกค้า ต่างพบว่าอุปกรณ์ชิ้นนี้นั้นมีประโยชน์ในการเดินเครื่องยนต์ของพวกเขา
 
Oil mist generated by worn out parts within the engine can lead to a catastrophic crankcase explosion.
 
ละอองน้ำมันนั้นเกิดมาจากการสึกหรอของชิ้นส่วนภายในเครื่องยนต์ สามารถก่อให้เกิดการระเบิดภายในห้องข้อเหวี่ยงได้ ซื่งถือเป็นมหันตภัยร้ายแรง

Oil Mist is generated in the crankcase by the constant vaporization and condensation of lube oil reacting with a hot spot in an engine. This resultant oil mist develops a larger surface area and a reduced flash point, increasing the possibility of it igniting when it comes in contact with a hot spot.

ละอองน้ำมันนั้นเกิดขึ้นจากห้องข้อเหวี่ยง ซึ่งภายในห้องข้อเหวี่ยงจะมีการกลายเป็นไอรวมถึงการควบแน่นของน้ำมันหล่อลื่นเกิดขึ้นตลอดเวลา โดยการทำปฏิกิริยากับจุดที่มีความร้อนภายในเครื่องยนต์ ผลจากการมีละอองน้ำมันที่มากเกินไปจะทำให้พื้นผิวของเครื่องยนต์เกิดการขยายตัวรวมถึงทำให้จุดวาบไฟมีค่าต่ำลง ซึ่งเพิ่มโอกาสที่จะทำให้เกิดการติดไฟอันเนื่องมาจากการสัมผัสกับจุดที่มีความร้อนได้
OMDs detect the high levels of mist generated in the engine by these hot spots. When these excessive levels of oil mist are detected, the oil mist detectors send an alarm signal allowing the engine to either be slowed down or stopped.

เครื่องตรวจจับละอองน้ำมันประเภทต่างๆ นั้น ล้วนตรวจจับละอองน้ำมันที่เกิดขึ้นภายในเครื่องยนต์ จนกระทั่งละอองน้ำมันนั้นมีปริมาณมากเกินกว่าที่จะยอมรับได้ เครื่องตรวจจับละอองน้ำมันจะมีการส่งสัญญาณเตือนเพื่อประเมินผลให้เครื่องยนต์ควรทำงานช้าลงหรือควรหยุดทำงาน
 
Schaller Automation Oil Mist Detectors – The best protection available for your engines.

 
เครื่องตรวจจับละอองน้ำมัน ของ Schaller Automation คืออุปกรณ์ที่ดีที่สุดในการปกป้องเครื่องยนต์ของท่าน
 
Visit us at KORMARINE - Booth #4R-07
BEXCO, Busan, Korea
พบกับพวกเราได้ที่งาน KORMARINE ณ บูธ 4R-07 เมือง BEXCO, ปูซาน ประเทศเกาหลี
 
Single Sensor Technology

เทคโนโลยีของเซนเซอร์เดี่ยว
 
The dangers inherent in seafaring are well known. Accidents are unwanted and by using the latest edition of Schaller Automation Oil Mist Detection technology you will be able to reduce the risk of crankcase explosions further due to even faster response times, the fastest in the market.

เป็นที่รู้กันดีว่าอันตรายจากการเดินเรือนั้นล้วนเกิดขึ้นเป็นปกติวิสัย อุบัติเหตุทั้งหลายนั้นเป็นสิ่งที่ไม่พึงประสงค์ แต่เราสามารถป้องกันได้ โดยการใช้เทคโนโลยีล่าสุดของเครื่องตรวจจับละอองน้ำมันจาก Schaller Automation แล้วท่านจะพบว่าเทคโนโลยีนี้สามารถช่วยลดความเสี่ยงของการเกิดระเบิดให้ห้องข้อเหวี่ยง จากการประมวลผลและตอบสนองที่รวดเร็วมากกว่าเดิม และถือว่าเร็วที่สุดในตลาดในขณะนี้

The VN301plus/VN301plusEX, with up to 20 individual sensor units per engine, offers the latest in protection for engines, with faster reaction times and better accuracy.

เครื่องตรวจจับละอองน้ำมันรุ่น VN301plus/VN301plusEX นั้นมีจำนวนเซนเซอร์มากถึง 20 ตัวต่อเครื่องยนต์ ทำให้การปกป้องเครื่องยนต์นั้นมีการตอบสนองที่รวดเร็ว รวมถึงมีความแม่นยำที่สูงขึ้นตามไปด้วย

 
Schaller Automation’s proprietary “floating zero” software allows the system to adapt to the natural opacity of a normal running engine, even older and heavily used engines, preventing false alarms.

Schaller Automation นั้นเป็นเจ้าของ ซอฟท์แวร์ที่มีชื่อว่า “floating zero” ซึ่งซอฟท์แวร์ตัวนี้นั้นช่วยทำให้ระบบมีการปรับตัวให้เข้ากับสภาพความไม่ชัดเจนจากการเดินเครื่องยนต์ปกติ รวมถึงเครื่องยนต์เก่าและเครื่องยนต์ที่มีการใช้งานอย่างหนัก เพื่อป้องกันการแสดงสัญญาณเตือนที่ผิดพลาดอันเนื่องมาจากสภาพความไม่ชัดเจนในระหว่างการเดินเครื่องยนต์

The Schaller VN301plus series of Oil Mist Detector uses active extraction of the crankcase atmosphere for analysis, ensuring the quickest possible reaction times. This serves to detect the primary origin of the oil mist before it can reach dangerous levels that threaten the safety of the vessel and crew.

ชุดตรวจจับละอองน้ำมันรุ่น Schaller VN301plus นั้น ทำงานโดยการดึงเอาอากาศภายในห้องข้อเหวี่ยงขณะที่มีการทำงานอยู่ เพื่อนำมาใช้ในการประมวลผล ทำให้มั่นใจได้ว่าวิเคราะห์และการตอบสนองนั้นมีการดำเนินการได้อย่างรวดเร็วที่สุด เพื่อช่วยให้ทราบถึงจุดกำเนิดที่มาของละอองน้ำมันในระยะแรก ก่อนที่จะเข้าสู่ระดับที่ก่อให้เกิดอันตรายซื่งอาจก่อให้เกิดความเสียหายรวมถึงความปลอดภัยของตัวเรือรวมถึงลูกเรือของท่าน

Want to find out more?

หากท่านต้องการข้อมูลเพิ่มเติม

Contact your nearest Schaller Automation today.

ติดต่อ Schaller ใกล้บ้านท่านได้แล้ววันนี้

 

SHARE NEWSLETTER

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share via Email

SCHALLER IMAGE VIDEO

Watch our Image Video (4:34 min) and get an impression about the Schaller team and the products.
Schaller Automation - World Market Leader for Oil Mist Detection
Schaller Automation - World Market Leader for Oil Mist Detection.
Visit our Website

SCHALLER AUTOMATION

Singapore Office (APAC)
Singapore Office (APAC)
Schaller Automation Pte Ltd
114 Lavender St  
#09-93 CT HUB 2
Singapore 338729

Phone: +65 6643 5151
Website: www.schaller.sg
International Headquarter
International HQ
Schaller Automation
Industrielle Automationstechnik
GmbH & Co. KG
Industriering 14
66440 Blieskastel, Germany

Phone: +49 6842 508 0
Website: www.schaller.de

PRODUCTS & SERVICES

Schaller Automation Pte Ltd provides sales, service & support for Schaller's VISATRON oil mist detectors and its accessories for the APAC region.

Products Overview
VN301plus
VN301plus-EX (explosion proof version)
VN87plus
VN87plus-EX (explosion proof version)
VN93
VN87-EMC
Remote Indicator II
PLEASE FOLLOW AND LIKE US
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
Copyright © 2017 Schaller Automation Pte Ltd, All rights reserved.