Copy

Ubisoft гостуват на петото издание на Game Dev Summit Monthly

Петото издание на Game Dev Summit Monthly, което се осъществява в партньорство с B12 Games, ще ни срещне с Творческия директор на Ubisoft Sofia - Спас Крушков, който ще разкаже повече за вселената на Assassin’s Creed Origins. В рамките на събитието, което ще се проведе на 22 март в столичния клуб Culture Beat от 19:30 ч., ще гостува Иван Маслев създателя на българската инди игра Porkabilly, а интерктивната част на събитието ще бъде подсигурена от Dextrophobia Rooms.
Спас Крушков започва кариерата си в game dev индустрията през 2009, когато става част от екипа на Ubisoft Sofia. От тогава досега е натрупал опит като изпълнителен продуцент и творчески директор по няколко от най-добрите заглавия от световноизвестната поредица Assassin’s Creed.

Спас Крушков ще разкаже как светът в една типично движена от историята игра като Assassin’s Creed може да влезе в главната роля и да зададе насоката на геймплея.
Във втората част на Game Dev Summit Monthly - Open Mic, даваща възможност на независими студиа да представят своите игри пред широка аудитория, ще се запознаем с Иван Маслев създателя на играта Porkabilly - класически 3D платформър, в който се изисква бързина, логическо мислене и стратегия.
Dextrophobia Rooms са ни подготвили едно специално предизвикателство за бягство в реалността с техните Декстро/Cards2Go. Повече информация за тяхната нова игра може да намерите на https://www.cards2go.bg/

Събитието е със свободен вход, но изисква регистрация на адрес: https://goo.gl/cBCq8T


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp