Copy
View this email in your browser

Софийска нощ на игрите 2018 - Отворена покана

Гьоте-институт България и Game Dev Summit обявяват отворена покана за участие в първото издание на SOFIA GAME NIGHT, което ще се проведе на 3 ноември 2018, събота. Краен срок за кандидатстване: 3 октомври.

Sofia Game Night е отворена инициатива, в която могат да се включат компании, работещи в сферата на видео игрите и дигиталната развлекателна индустрия, indie студиа и организации, институции, гейминг-клубове, клубове за настолни игри, артисти, програмисти, музиканти, писатели, съзатели на книги-игри, организатори на esport турнири, и всички, които обичат игрите и имат проект, който биха желали да представят.
За да се включите в Sofia Game Night трябва да попълните регистрационната форма и да предложите събитие, което да бъде включено в Нощта на игрите.

 
Специален акцент в Sofia Game Night ще бъде пътуващата изложба на Гьоте-институт “Games & Politics”, която може да бъде видяна в галерия Credo Bonum в периода 2 до 21 ноември.
Формуляр за кандидатстване: https://goo.gl/forms/hO9jynZvBvef11UB2

Пълният текст на отворената покана:

Games made in BG 2
Второто издание на изложението Games Made in BG ще се случи на 3-ти ноември в сградата на Гьоте институт. За да се включите трябва да попълните тази форма >> https://goo.gl/forms/P43mLvCQWVQfYwSG3
Проучване на българската Game Dev индустрия

Целта на тази анкета е да даде яснота за сегашното състояние на Game Dev индустрията в България - брой студия, брой заети лица в индустрията, типове игри, платформи и т.н. С предоставената от вас информация ще бъде изграден двуезичен каталог на всички компании работещи в сектора, който ще бъде публикуван на сайта на Game Dev Summit /www.gamedevsummit.com/.
Моля, попълнете информацията тук: https://goo.gl/forms/wyHE5bGVWl5WDTO52
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp