Copy

Две събития насочени към независимите game dev компании в България

28 февруари @ Cosmos CoWorking Camp - представяне на платформата Game Voltage 
17 март @Puzl CowOrWorking  - състезание за indie студиа


 

Как да пробием на китайския пазар за видео игри, съветват създателите на платформата Game Voltage
 

Game Dev Summit представя платформата за публикуване на игри на китайския пазар - Game Voltage. Специални гости на събитието, което ще се проведе на 28 февруари в Cosmos Coworking Camp (ул. “Ангел Кънчев” 3) от 19:30 ч., са изпълнителният директор на Game Voltage - Хектор Уан и главният дизайнер на компанията - Ейвън Уеб.
 
Експертите ще отговорят на два основни въпроса: “Как и защо трябва да се занимавате с издателска дейност и маркетинг в Азия?” и “Какви са основните проблемите на един западен разработчик, при влизането му на пазара в една източната държава?”. Те ще разкажат и за опита си, който са придобили при локализацията на култовата игра Call of Duty за китайския пазар.
На 17 март (събота) в София ще се проведе състезанието за инди студиа - Game Dev Summit Indie PItch, осъществяващо се в партньорство с Indie Prize и Casual Connect, както и с подкрепата на Ubisoft Sofia. Домакини са партньорите ни от Puzl Coworking.

Всички български indie game компании/разработчици са поканени да се включат. 

Победителите ще получат възможност да представят своята игра в рамките на конференцията Casual Connect (Лондон, 29-30 май) пред хиляди професионалисти от game индустрията и медии. Наградата включва настаняване за двама души от екипа на компанията-победител (*в наградата не са включени пътните разходи до Лондон).

В рамките на събитието ще се проведе и Master Class за indie компании, в който ще се включат експерти от различни сфери - PR&Marketing, Бизнес комуникация, Презентации и презентационни умения.

*Всяка компания ще има 5 минути за представяне на идеята си.

Линк за кандидатстване: https://goo.gl/forms/Hqe3QI5EbYGkUaiz2

Събитията са със свободен вход


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp