Copy

Стартира вторият сезон на Game Dev Summit Monthly

Game Dev Summit Monthly, осъществяващо се в партньорство с Playwing, Haemimont Games и ESL, се завръща за своя втори сезон.

Очакваме ви на 25 септември от 18:30 ч. в Kino Cabana за да научим повече за резултатите от проведеното от екипа на Game Dev Summit проучване на българските компании, работещи в сферата на игрите, а Enzio Wetzel от Гьоте Иститут ще разкаже повече за предстоящото първо издание на Sofia Game Night.

Наши специални гости, които ще се включат в отворена дискусия за българската game dev индустрия, са Танко Шокеров от Gameloft Sofia, Доброслав Димитров от Imperia Online JSC и Мартин Григоров от Seven Bulls.

София ще има своя Нощ на игрите

В рамките на една нощ съвместната инициатива на Гьоте-институт България и Game Dev Summit ще предложи разнообразни маршрути в необятния он- и офлайн свят на игрите

Специален акцент в Sofia Game Night ще бъде пътуващата изложба на Гьоте-институт и музея за медийно изкуство ZKM в Карлсруе „Games & Politics”, която може да бъде видяна в галерия Credo Bonum от 2-ри до 21-ви ноември.

Ако имате идея за участие - включете се тук: https://goo.gl/forms/Qx60vsO9TbJ0rYMh2

Games Made in BG

Второто издание на изложбата Games Made in BG ще се проведе в рамките на Sofia Game Night.

В изложбата, която си поставя за цел да представи разнообразието от игри, създадени в България, могат да вземат участие всички разработчици на игри, независимо за каква платформа.

Тази година разширяваме нашия фокус и каним създатели на настолни игри, да се представят в рамките на събитието.
Регистрационна форма за участие: https://goo.gl/forms/4maVKpEORUlm5j5D3

Gaming StartUp Challenge

Каним ви да се включите в Gaming StartUp Challenge, на което Game Dev Summit партнира. Конкурса е част от водещите събития -  BEGE Expo и EEGS,  и си поставя за цел да подпомогне предприемачите в гейминг индустрията и да им даде възможност да се откроят.
За повече информация и участие: https://eegamingsummit.com/content/gaming-startup-challenge

 

 

Game Dev Summit е с вход свободен, но изисква регистрация на: https://www.eventbrite.com/e/gam-dev-summit-monthly-season-2-tickets-50057696919


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp