Copy

Game Dev Summit Monthly #10

Десетото издание на Game Dev Summit Monthly, което се осъществява с подкрепата на Playwing, ESL и Haemimont Games, ни среща с Александър Благоев от XS Software и Любомир Илиев от Ivent Games, а за финал играем на българската игра Squirrel Attack и подпомагаме благородната кауза на фондация "Сийдър", които подкрепят младежи в неравностойно положение.
"Космически средновековни дуели в мола или накратко нашата история и какво (не)научихме"  -  е темата на лекцията на Александър Благоев от XS Software, компанията създала култови игри като web базираните multiplayer заглавия Bulfleet и Hanovete, както и изключително популярната Lady Popular - Marvelous Fashion atmosphere.
Любомир Илиев от Ivent Games, който е добре познат като „Екипът артисти на инди студиото Ivent Games”, ще ни разкаже за Kickstart финансираната игра Strength Of The SWORD. Любо започва професионалната си кариера през 2001 г., като Flash аниматор за web. От тогава преминава през различни позиции, като работи в компании, вариращи от малки, хаотични инди студия до гиганти като Ubisoft.

 

Играем с кауза! 
Този път забавната част на Game Dev Summit Monthly ще има своята кауза! Очаква ни ултравиолетов турнир по играта Squirrel Attack Board Game, като събитието ни ще бъде част от серия благотворителни игри - Коледни катерици!, които подкрепят мисията на фондация “Сийдър”.

Фондацията е най-голямата организация в България, предоставяща 24-часова семейна грижа на деца и младежи в неравностойно положение. 
Регистрирай се за Game Dev Summit #10
НОВИНИ
Сайтът на Game Dev Summit е готов!

Освен новини от индустрията, видеа и снимки от наши събития, може да посетите секцията "Компании", в която ще откриете актуална информация за българските game dev студиа. Ако името ви не фигурира в този списък - попълнете анкетата, за да ви добавим.

https://gamedevsummit.com/
Участието в Game Dev Summit Monthly е напълно безплатно, но изисква регистрация на:https://bit.ly/2QN3lSr


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp